Η φράση - κόλαφος: «Θέλω να μιλήσουμε για τη σχέση μας!»
Η φράση "Red Alert", που είναι ο "φόβος και ο τρόμος" κάθε άντρα!

Η φράση «Θέλω να μιλήσουμε για τη σχέση μας» ή «Define the relationship» ή «DTR» ή «The talk» είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε άντρα, και καλώς, ή κακώς αποτελεί μία από τις φράσεις που σε κάποια φάση της ζωής σου, με κάποιον άντρα με τον οποίο θα είσαι σε σχέση, θα χρειαστεί να την εκστομίσεις.

Και όταν λέμε χρειαστεί, αυτό θα συμβεί αυθόρμητα. Είτε επειδή ο σύντροφός σου σε έχει κάνει να νιώθεις ανασφάλεια για το αν έχετε το οποιοδήποτε μέλλον μαζί, είτε επειδή θα σου έχει δημιουργήσει ένα εκατομμύριο ερωτηματικά για τα αισθήματά του απέναντί σου, αλλά και για το είδος της σχέσης που ο ίδιος θέλει να έχετε, ή επειδή πολύ απλά θα είσαι σε εκείνη την περίοδο της ζωής σου που θες μια επίσημη, και ξεκάθαρη δήλωση με το που βρίσκεστε ως ζευγάρι.

Για κάθε άντρα αυτή η φράση, είναι φράση «φόβος και τρόμος», τύπου τους χτυπάνε «πέντε εγκεφαλικά και οκτώ εμφράγματα» όταν την ακούν, γιατί για εκείνους σημαίνει «Θέλω να συγκατοικήσουμε, να παντρευτούμε και να αρχίσουμε να ξαμολάμε κουτσούβελα για να λύσουμε το δημογραφικό της χώρας.»

Λοιπόν, όχι. Δεν είναι έτσι. Εκείνοι μπορεί να το βλέπουν έτσι, αλλά δεν είναι. Η αλήθεια είναι ότι είναι ανθρώπινο, ειδικά στην περίπτωση που ο σύντροφός σου δεν είναι ιδιαιτέρως εκφραστικός με τα συναισθήματά του απέναντί σου, ή επειδή -πολύ απλά- μπορεί να έχει αλλάξει συμπεριφορά, συγκριτικά με το πώς σου φερόταν στο παρελθόν, αν δηλαδή δεν είναι εξίσου εκφραστικός/ρομαντικός συγκριτικά με το κοινό σας παρελθόν είναι λογικό να σου έχει δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;