Τι φανερώνει το βάδισμα σου για την προσωπικότητά σου!
Γιατί ακόμη και ο τρόπος που περπατάς μπορεί να φανερώνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα σου, μιας και το βάδισμα σου αποτελεί μέρος της body language σου!

Πέρα από το body language ενός ατόμου οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο τρόπος που περπατάς αντανακλά πολλά για τη διάθεση και την προσωπικότητά σου.

 Ότι δηλαδή το βάδισμα ενός ανθρώπου μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα για τη γενικότερη προσωπικότητά του καθώς και για τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι.

 Δες τις κατηγορίες για τα διαφορετικά είδη βαδίσματος:

  • Τα άτομα με «χαρούμενα» βάδισμα

    Αν είσαι από εκείνους που χαρακτηρίζονται από το πόσο ευέξαπτοι είναι, κάνουν μεγάλους διασκελισμούς και κουνούν τα χέρια τους με ενθουσιασμό καθώς περπατούν, τότε ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Ο συγεκριμένος τρόπος βαδίσματος υποδηλώνει ότι είσαι ενεργητικό άτομο, που αποπνέει εμπιστοσύνη, και μοιάζεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που είναι σα να έχουν ένα ελατήριο στο βήμα τους, το κεφάλι ψηλά και τους ώμους πίσω, έχουν συνήθως μια θετική προσέγγιση απέναντι στη ζωή και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα κατά μέτωπο.

  • Τα άτομα με δυναμικά πόδια

    Εάν έχεις έντονο, δυναμικό βάδισμα, και δεν σου αρέσει να σταματάς πουθενά τη στιγμή που γνωρίζεις τον προορισμό σου, όταν ασχολείσαι με κάτι συγκεκριμένο σημαίνει ότι εκτιμάς ιδιαίτερα το χρόνο. Κάποιες φορές, οι άνθρωποι μπορεί να περπατάνε γρήγορα για να στρέψουν την προσοχή μακριά από τον εαυτό τους. Ένα πρόσωπο που περπατά γρήγορα, αλλά κοιτάζει το έδαφος, για παράδειγμα, μπορεί να μην έχει μεγάλη αυτοεκτίμηση. Το κεφάλι με το γερμένο βλέμμα προς τα κάτω, ή οι πεσμένοι ώμοι που τους διαφοροποιούν από την παραπάνω κατηγορία.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;