Τι φανερώνει το βάδισμα σου για την προσωπικότητά σου!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουνίου 2015

Πέρα από το body language ενός ατόμου οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο τρόπος που περπατάς αντανακλά πολλά για τη διάθεση και την προσωπικότητά σου.

 Ότι δηλαδή το βάδισμα ενός ανθρώπου μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα για τη γενικότερη προσωπικότητά του καθώς και για τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι.

 Δες τις κατηγορίες για τα διαφορετικά είδη βαδίσματος:

  • Τα άτομα με «χαρούμενα» βάδισμα

    Αν είσαι από εκείνους που χαρακτηρίζονται από το πόσο ευέξαπτοι είναι, κάνουν μεγάλους διασκελισμούς και κουνούν τα χέρια τους με ενθουσιασμό καθώς περπατούν, τότε ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Ο συγεκριμένος τρόπος βαδίσματος υποδηλώνει ότι είσαι ενεργητικό άτομο, που αποπνέει εμπιστοσύνη, και μοιάζεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που είναι σα να έχουν ένα ελατήριο στο βήμα τους, το κεφάλι ψηλά και τους ώμους πίσω, έχουν συνήθως μια θετική προσέγγιση απέναντι στη ζωή και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα κατά μέτωπο.

  • Τα άτομα με δυναμικά πόδια

    Εάν έχεις έντονο, δυναμικό βάδισμα, και δεν σου αρέσει να σταματάς πουθενά τη στιγμή που γνωρίζεις τον προορισμό σου, όταν ασχολείσαι με κάτι συγκεκριμένο σημαίνει ότι εκτιμάς ιδιαίτερα το χρόνο. Κάποιες φορές, οι άνθρωποι μπορεί να περπατάνε γρήγορα για να στρέψουν την προσοχή μακριά από τον εαυτό τους. Ένα πρόσωπο που περπατά γρήγορα, αλλά κοιτάζει το έδαφος, για παράδειγμα, μπορεί να μην έχει μεγάλη αυτοεκτίμηση. Το κεφάλι με το γερμένο βλέμμα προς τα κάτω, ή οι πεσμένοι ώμοι που τους διαφοροποιούν από την παραπάνω κατηγορία.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ