Ελληνοαμερικανική Ένωση: Εκπαιδευτική εκδήλωση Project Management
Για 10η συνεχή χρονιά η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει εκπαιδευτική εκδήλωση για το Project Management με 13 εκπαιδευτικά workshops

progr0-656x410

Για 10η συνεχή χρονιά η Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνει εκπαιδευτική εκδήλωση για το Project Management με 13 εκπαιδευτικά workshops, τα οποία θα διεξαχθούν σε 4 παράλληλες συνεδρίες, στις 6 Ιουλίου.

Κεντρικός ομιλητής ο Dr. Federico Casci, Head of Planning and Monitoring, Fusion for Energy (F4E), ο οποίος θα μιλήσει για τη διαχείριση μεγάλων διεθνών έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διακεκριμένοι εισηγητές και project managers από τη διεθνή και εγχώρια αγορά θα συζητήσουν στις εκπαιδευτικές συνεδρίες για: agile project management, risk management, PMOs, procurement και θέματα διαχείρισης του ανθρώπινου παράγοντα στα έργα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Center of Excellence in Project Management της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία συμβούλων Global Business Management Consultants, και είναι σύμφωνη με τις εκπαιδευτικές προδιαγραφές του Project Management Institute-USA (προσφέρει 8 PDUs για τους πιστοποιημένους κατά PMI).

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο Paso.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;