Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ ξεκινά από τις 11 Ιουνίου

Από neolaia.gr Team 9 Ιουνίου 2015

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου επανέρχεται η ΕΡΤ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και συγκεκριμένα με τα σήματα της ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, και ΕΡΤ 3. Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 06:00 το πρωί με ενημερωτική εκπομπή διάρκειας 4 ωρών.

Στις 12:00 θα ακολουθήσει το δελτίο ειδήσεων, που θα έχει διάρκεια μίας ώρας. Στη συνέχεια θα προβληθεί η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα». Στις 16:00 είναι προγραμματισμένη μια ενημερωτική εκπομπή και στις 18:00 το Δελτίο ειδήσεων. Από τις 19:00 έως τις 21:00 θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα για την ΕΡΤ, για αυτή την Πέμπτη μονάχα, και στη συνέχεια θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο.  Μετά το τέλος του, θα ακολουθήσει talk show ως τα μεσάνυχτα.

Θα επαναλειτουργήσουν, μάλιστα, και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ. Από τις 8 το πρωί, συγκεκριμένα, θα ξεκινήσουν να εκπέμπουν όλα τα προγράμματα της ΕΡΑ , δηλαδή το Πρώτο Πρόγραμμα, το Δεύτερο, το Τρίτο, το EΡΑ Kosmos 93.6, η «Φωνή της Ελλάδος», η ΕΡΑ Σπορ καθώς και οι περιφερειακές ΕΡΑ, με κανονική ροή προγράμματος.

Επιπλέον έχει προγραμματιστεί ειδική εορταστική εκδήλωση στο ραδιομέγαρο την ίδια ημέρα στο προαύλιο της ΕΡΤ, την ώρα που η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο με τις δικές της απαιτήσεις.

Η ΕΡΤ2 θα έχει προς το παρόν κυρίως ψυχαγωγικό πρόγραμμα με εκπομπές και σειρές από το αρχείο της ΕΡΤ, ενώ η ΕΡΤ3 αναμένεται να βγει στον αέρα τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ