Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Τουριστικές Υπηρεσίες: Νέος Κύκλος Σεμιναρίων

Από neolaia.gr Team 9 Ιουνίου 2015

Η περίοδος εγγραφών για  το νέο κύκλο σεμιναρίων του Προγράμματος εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Τουριστικές Υπηρεσίες (EMtS) διαρκεί έως τις 17/6/2105, ενώ η έναρξη των σεμιναρίων έχει προγραμματιστεί για τις 22/6/2015. Σχετικά με τα προσφερόμενα σεμινάρια –των οποίων η διάρκεια είναι 2 ή 3 εβδομάδες– μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του προγράμματος.

Θυμίζουμε ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου χορηγείται Βεβαίωση από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για την εξειδίκευση σε Τουριστικές Υπηρεσίες.

Το πρόγραμμα διευρύνει τις κατηγορίες όσων δικαιούνται μειωμένα δίδακτρα και σε φοιτητές όλων των σχολών τουριστικών σπουδών. Αναλυτικές πληροφορίες για την περιγραφή του προγράμματος και τις εγγραφές θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος http://ems.unipi.gr/, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε στη διεύθυνση [email protected] ή στέλνοντας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας του Προγράμματος. Αν θέλετε να ενημερώνεστε πάντα άμεσα και έγκυρα εγγραφείτε στο newsletter του προγράμματος.

[Δελτίο Τύπου]