Το μυστικό για τέλειο ύπνο! (Έρευνα)

Από neolaia.gr Team 8 Ιουνίου 2015

Προετοιμάσου να βγεις εκτός από τη ζώνη ασφαλείας σου και να μάθεις κάτι που θα σου κάνει λογικά μεγάλη εντύπωση. Οι επιστήμονες, κατόπιν ερευνών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το κλειδί για να κοιμάσαι τέλεια το βράδυ είναι το να κοιμάσαι γυμνή.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου διαπίστωσε ότι η ιδανική θερμοκρασία για ύπνο ανώτερης ποιότητας είναι περίπου οι 65 βαθμοί, και ότι το ανθρώπινο σώμα την ρυθμίζει αυτόματα μιας και εργάζεται ενστικτωδώς για να επιτύχει την βέλτιστη ξεκούραση. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να παρεμποδιστεί φορώντας πυτζάμες.

«¨Όταν η θερμοκρασία σου αυξάνεται, το σώμα σου παράγει ιδρώτα προκειμένου να την μειώσει, μέσω της εξάτμισης του στο δέρμα σου.Στην περίπτωση που οι πυτζάμες σου σε ζεσταίνουν μπορεί να νιώσεις να ιδρώνεις και να αισθάνεσαι άβολα, διακόπτοντας έτσι τη λειτουργία του ύπνου». Δεν χρειάζεται άλλωστε καμία έρευνα για να καταλάβεις ότι όταν ξυπνάς μέσα στη νύχτα επειδή «κολλάς» από τον ιδρώτα, ή επειδή υποφέρεις από τη ζέστη τότε σίγουρα ο ύπνος σου μόνο ιδανικός δεν είναι.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ