Ζώδια: Πώς κάνει το καθένα sex μεγαλώνοντας;
Μάθε εδώ τι ισχύει για το sex όσον αφορά το κάθε ζώδιο. Πώς εξελίσσεται η ερωτική διάθεση του κάθε ζωδίου όσο μεγαλώνει ηλικιακά καθώς και το τι συμβαίνει με τις αντοχές τους, αλλά και με και τη συχνότητα.

Δες παρακάτω πώς κάνει το κάθε ζώδιο sex μεγαλώνοντας. Πώς, δηλαδή, εξελίσσεται ερωτικά, αν αυξάνεται η σεξουαλική του διάθεση ή αν μειώνεται, και τι συμβαίνει με τις αντοχές του, καθώς και με τη φαντασία του στον συγκεκριμένο τομέα!

Κριός
Φθάνει στην σεξουαλική ωριμότητα νωρίς και έχει μια κλίση σε μια μάλλον ενεργή σεξουαλική ζωή. Φθάνει σε γρήγορη διέγερση και εξίσου γρήγορη κορύφωση. Το μυστικό για τη διατήρηση της σεξουαλικής του ενέργειας, είναι να μείνει σωματικά δραστήριος, προκειμένου να κρατά όλες τις ενέργειές του σε ροή και να αναπτύσσει τις σεξουαλικές του ικανότητες, αυξάνοντας έτσι την αντοχή του.

Ταύρος
Επειδή πρόκειται για ένα σταθερό ζώδιο, δεν υπάρχουν και πολλές αλλαγές στη σεξουαλικότητά του καθόλη η διάρκεια της ζωής του. Είναι ένα πολύ αισθησιακό άτομο και επιδιώκει να απολαμβάνει πλήρως όλα τα όμορφα της ζωής – με το σεξ να είναι από τα πιο σημαντικά. Όταν είναι λοιπόν να κάνει sex, καλό είναι να μην γίνει βεβιασμένα και να έχει αρκετό χρόνο για να εκτιμήσει πλήρως κάθε εμπειρία. Του προτείνεται μάλιστα να προσπαθήσει να διατηρήσει την καλύτερη φυσική εμφάνιση που μπορεί σε όλη του τη ζωή προκειμένου να κρατήσεις τη σεξουαλικότητά του στο αποκορύφωμά της.

Δίδυμοι
Αν δεν σπαταλάς συνεχόμενα την ενέργειά σου, προσπαθώντας να συμμετέχεις σε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα είσαι σε θέση να διατηρήσεις την αρρενωπότητά σου σε όλη σου τη ζωή. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι, για να κρατήσεις το σεξουαλικό ενδιαφέρον σ” ένα ικανοποιητικό επίπεδο, θα πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά η έννοια της «ποικιλίας». Αυτό σίγουρα δεν υποδηλώνει ούτε ασυδοσία ούτε διάφορα άλλα κόλπα, αλλά, όταν κάνεις έρωτα, να έχεις ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα με το να δοκιμάζεις χρονικές στιγμές, περιβάλλοντα, νέες τεχνικές, μουσική, κλπ.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;