ΤΕDxAnogeia: Με την Πέμη Ζούνη παρουσιάστρια

Από neolaia.gr Team 5 Ιουνίου 2015

 

Κόντρα στην παράδοση των ΤΕDx να ανακοινώνουν τελευταίο τον παρουσιαστή, στο ΤEDxAnogeia αποφασίσαμε να τον, ή καλύτερα «την», ανακοινώσουμε πρώτη από όλους. Και αυτό επειδή θα ήταν περιττό να πράτταμε διαφορετικά και λίγο ανακριβές.

Θα ήταν περιττό να κρατάμε μυστική τη δική μας παρουσιάστρια επειδή την γνωρίζουμε μήνες τώρα… Και θα ήταν ανακριβές να ανακοινώσουμε ότι απλά θα παρουσιάσει το ΤΕDxAnogeia, επειδή είναι μέλος της ομάδας εδώ και καιρό και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας μας. Είναι συμμέτοχη και συνένοχη, σε ότι ετοιμάζουμε και κάποια από αυτά, έχουν την προσωπική της σφραγίδα. Κυρίες Παρουσιάστρια του TEDxAnogeia θα είναι η Πέμη Ζούνη! 

 

Το ΤΕDxAnogeia

Το ΤΕDxAnogeia θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου 2015 στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο, στον Άγιο Υάκινθο σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και 12 χιλιόμετρα από τον κοντινότερο οικισμό, τα Ανώγεια. Θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες. Θέμα είναι οι «Κορυφές» και moto το «LIGHT YOUR WAY UP» . Στο event 12 ομιλητές, κορυφαίοι στον τομέα δραστηριότητάς τους, θα μιλήσουν για τη διαδρομή μέχρι την κορυφή, αλλά και αν αξίζει το ταξίδι και η προσπάθεια.

[Δελτίο Τύπου]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ