ΤΕDxAnogeia: Με την Πέμη Ζούνη παρουσιάστρια
Κόντρα στην παράδοση των ΤΕDx να ανακοινώνουν τελευταίο τον παρουσιαστή, στο ΤEDxAnogeia αποφασίσαμε να τον, ή καλύτερα «την», ανακοινώσουμε πρώτη από όλους. Και αυτό επειδή θα ήταν περιττό να πράτταμε διαφορετικά και λίγο ανακριβές. Δες εδώ όλες τις info!

 

Κόντρα στην παράδοση των ΤΕDx να ανακοινώνουν τελευταίο τον παρουσιαστή, στο ΤEDxAnogeia αποφασίσαμε να τον, ή καλύτερα «την», ανακοινώσουμε πρώτη από όλους. Και αυτό επειδή θα ήταν περιττό να πράτταμε διαφορετικά και λίγο ανακριβές.

Θα ήταν περιττό να κρατάμε μυστική τη δική μας παρουσιάστρια επειδή την γνωρίζουμε μήνες τώρα… Και θα ήταν ανακριβές να ανακοινώσουμε ότι απλά θα παρουσιάσει το ΤΕDxAnogeia, επειδή είναι μέλος της ομάδας εδώ και καιρό και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας μας. Είναι συμμέτοχη και συνένοχη, σε ότι ετοιμάζουμε και κάποια από αυτά, έχουν την προσωπική της σφραγίδα. Κυρίες Παρουσιάστρια του TEDxAnogeia θα είναι η Πέμη Ζούνη! 

 

Το ΤΕDxAnogeia

Το ΤΕDxAnogeia θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου 2015 στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο, στον Άγιο Υάκινθο σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και 12 χιλιόμετρα από τον κοντινότερο οικισμό, τα Ανώγεια. Θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες. Θέμα είναι οι «Κορυφές» και moto το «LIGHT YOUR WAY UP» . Στο event 12 ομιλητές, κορυφαίοι στον τομέα δραστηριότητάς τους, θα μιλήσουν για τη διαδρομή μέχρι την κορυφή, αλλά και αν αξίζει το ταξίδι και η προσπάθεια.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;