Τα 6 είδη sex που θα κάνεις όταν είσαι single! (Λίστα)
Άλλα καλά, άλλα μέτρια, κι άλλα χάλια. Δες ποια είναι τα 6 διαφορετικά είδη sex που θα κάνεις όταν δεν έχεις σχέση.

Γιατί όταν είσαι single είναι πολύ πιθανόν να κάνεις διαφόρων ειδών sex, που δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Δες για ποια είδη sex μίλαμε.

1. Το όχι τόσο καλό όσο θα μπορούσες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το sex που είτε λόγω έλλειψης διάθεσης, είτε λόγω συνθηκών, π.χ άβολος χώρος, αδεξιότητα του/της παρτενέρ σου, ή πολύ απλά επειδη με το συγκεκριμένο άτομο δεν είχατε ιδιαίτερη χημεία το τελικό αποτέλεσμα ήταν το sex να αποβεί μετριότατο και σίγουρα όχι τόσο καλό όσο γενικώς μπορείς και ώστε να καλύπτει τα δικά σου στάνταρς.

2. Το “μεθυσμένο”.
Το sex δηλαδή που έκανες όταν ήσουν υπό την επήρεια άφθονου αλκόολ, με αποτέλεσμα να μη θυμάσαι και όλες τις λεπτομέρειες ή πολύ απλά την επόμενη μέρα να αναρωτιέσαι γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο άνθρωπο για να κάνεις sex από τη στιγμή που αν ήσουν σε νηφάλια κατάσταση δεν θα ήταν ποτέ η πρώτη σου επιλογή.

3. Εκείνο που θα ήθελες να μην ήταν απλά sex αλλά να εξελισσόταν σε κάτι παραπάνω.
Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι για τον/την παρτενέρ σου ήταν ξεκάθαρα μόνο sex, ενώ για σένα υπήρξε και συναίσθημα, και λόγω αυτού θα ήθελες πολύ όχι απλά να επαναλαμβανόταν το sex, αλλά ίσως να εξελισσόταν και σε κάτι περισσότερο με αυτό το άτομο aka. πιθανή σχέση.

4. Με κάποιον φίλο/φίλη σου που σε κάποια φάση της ζωής σας φτάσατε να θέλετε απλώς και μόνο sex, κι έτσι είδε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου μια καλή και ασφαλή επιλογή, ή που την “είδατε” ξαφνικά αλλιώς και αποφασίσατε να ξεφύγετε από την “friend zone”.
Γιατί σε μια φάση που έχεις πεθυμήσει να κάνεις sex, και που στο φίλος/η σου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, μπορεί είτε να αποφασίσετε να ξεφύγετε από το φιλικό επίπεδο έστω και για μια φορά, είτε μπορεί πολύ απλά να αναπτύξετε και οι δυο αμοιβαία ερωτικά συναισθήματα σε μια φάση που δεν θα έχετε και οι δύο άλλη σχέση.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;