Πρώτο ραντεβού: η αντρική οπτική γωνία!
Truth unveiled! Άλλα θα σε εντυπωσιάσουν, και άλλα τα ήξερες ήδη. Ένα είναι σίγουρο. Εδώ θα βρεις τι σκέφτονται, πως φέρονται αλλά και τι περιμένουν οι άντρες από το πρώτο ραντεβού!

Και ασφαλώς και ρωτήσαμε άντρες για να μας πουν πώς αντιμετωπίζουν, πώς προετοιμάζονται -αν προετοιμάζονται βασικά-, τι προσδοκίες έχουν, πώς φέρονται στο πρώτο ραντεβού, αλλά -κυρίως- πώς θέλουν να τους συμπεριφερθεί μια κοπέλα στο πρώτο ραντεβού τους.

Και οι απαντήσεις τους ήταν αρκετά κατατοπειστικές και πλούσιες ώστε να σου φτιάξουμε μια πλήρη , και εξαιρετικά «διαφωτιστική» λίστα σχετικά με το πώς βλέπουν οι άντρες το πρώτο ραντεβού. Που ξέρεις; Ίσως αρκετά από αυτά που θα διαβάσεις στη συνέχεια να σε εκπλήξουν ευχάριστα! Ίσως κι όχι.

Για πάμε:

  • Δεν ψάχνουν με τις ώρες τι θα φορέσουν στο πρώτο ραντεβού. Το αντίθετο μάλιστα. Διαλέγουν κάτι που ξέρουν ότι τους ταιριάζει, και με το οποίο αισθάνονται άνετα. Επίσης θέλουν να δείχνουν περιποιημένοι αλλά να μην φαίνεται ότι κατέβαλλαν και υπερ-προσπάθεια (aka. αντρική υπερηφάνεια το λένε).
  • Ψάχνουν όμως το προφίλ της κοπέλας που τους αρέσει και με την οποία πρόκειται να βγουν ραντεβού στο Facebook για να έχουν μια καλύτερη εικόνα και μια πιο διεξοδική πληροφόρηση για τη ζωή της.
  • Επίσης θα φορέσουν σίγουρα ένα από τα «καλά» και καθαρά τους εσώρουχα γιατί «ποτέ δεν ξέρεις» τι γίνεται!

  • Ακόμη, ασφαλώς και θα έχουν μαζί τους προφυλακτικά, αλλά τύπου 2 τεμάχια. Όχι όλο το περιεχόμενο του κουτιού. Το θεωρούν υπερβολή.
  • Περιμένουν ότι η κοπέλα θα είναι περιποιημένη και όμορφη αλλά δεν θέλουν να είναι λατέρνα, λες και πρόκειται να πάει σε δεξίωση του Πρέσβη. Επίσης να είναι και λίγο sexy, αλλά να μην τα δείχνει όλα «φόρα παρτίδα» ώστε να αφήνει και κάτι στην φαντασία.
  • Έχουν σκεφτεί σε ποιο μέρος θέλουν να πάτε είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε οπουδήποτε τέλος πάντων, κι έχουν σκεφτεί μάλιστα εκ των προτέρων και 2-3 εναλλακτικές στην ίδια περιοχή για την περίπτωση που δεν έχετε κάνει εκ των προτέρων κράτηση και δεν βρείτε, ή που τελικά δεν θα σας αρέσει.

  • Θέλουν, όταν ρωτήσουν την κοπέλα που θέλει η ίδια να πάνε να μην κάνει 100 χρόνια να αποφασίσει, και ιδανικά, επειδή είναι άλλωστε και το πρώτο ραντεβού να αφήσουν σε εκείνον την τελικά απόφαση.
  • Τους αρέσει, κατά τη διάρκεια του ραντεβού να καταλάβουν ότι η κοπέλα που έχουν απέναντί τους είναι ειλικρινής. Ότι δηλαδή είναι ο εαυτός της. Δεν προσπαθεί να προκαλέσει, αλλά δεν το παίζει και «παρθενοπιπίτσα» και «μη μου άπτου».
  • Θέλουν κατά τη διάρκεια του ραντεβού να καταλάβουν ότι κι εκείνη ενδιαφέρεται. Δεν θέλουν να τους έχει σε φάση «Σκωτσέζικο ντουζ» ή σε φάση που ακόμη και στο τέλος του ραντεβού να έχουν ακόμη αμφιβολίες σχετικά με το αν η έλξη είναι αμοιβαία ή όχι.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;