NIVEA Young Business Talents: H Ιταλία αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του μαθητικού διαγωνισμού
Η Ιταλία κέρδισε τον πανευρωπαϊκό τελικό του μαθητικού διαγωνισμού “Young Business Talents” της NIVEA. Η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε έναν συναρπαστικό τελικό που ανέδειξε τα καλύτερα μαθητικά «επιχειρηματικά ταλέντα» (Young Business Talents) στην Νότια Ευρώπη. Δες εδώ όλες τις info.

Nivea Young Business Talents

Η Ιταλία κέρδισε τον πανευρωπαϊκό τελικό του μαθητικού διαγωνισμού “Young Business Talents” της NIVEA.

Η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε έναν συναρπαστικό τελικό που ανέδειξε τα καλύτερα μαθητικά «επιχειρηματικά ταλέντα» (Young Business Talents) στην Νότια Ευρώπη.

Αθήνα, 03/06/2015 – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πανευρωπαϊκός τελικός του μαθητικού διαγωνισμού  Young Business Talents που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από τη NIVEA, ηγέτιδα μάρκα παγκοσμίως στη φροντίδα της επιδερμίδας. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η GENESISFOUR από την Ιταλία, ανάμεσα σε συνολικό αριθμό 4009 συμμετεχόντων από 856 σχολεία στη Νότια Ευρώπη. Την Ελλάδα εκπροσώπησε η ομάδα STOCKBUTCHERS, η οποία κατέκτησε την 3η θέση.

Φέτος, ο διαγωνισμός διαφοροποιήθηκε σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς η NIVEA, για πρώτη φορά, άνοιξε τις πόρτες της στους μαθητές και τους παρείχε τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να δουν από κοντά τον τρόπο εργασίας μίας πολυεθνικής εταιρίας.

Στην Ελλάδα, οι μαθητές που αναδείχθηκαν νικητές στον εθνικό διαγωνισμό, είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στα τοπικά γραφεία της Beiersdorf και να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο (mentoring session), κατά τη διάρκεια του οποίου ο γενικός διευθυντής και στελέχη της εταιρίας μοιράστηκαν μαζί τους πολύτιμες συμβουλές για τη δοκιμασία του πανευρωπαϊκού τελικού.

Η τελική φάση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε online με την παρουσία των ομάδων στα τοπικά γραφεία της Beiersdorf σε 4 χώρες, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015. Η τελική φάση αποτέλεσε μία ευχάριστη εμπειρία για όλους, τόσο για τους μαθητές όσο και τους καθηγητές, που ήταν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες – μαθητές ηλικίας 15 έως 22 ετών, μέσω ενός εξελιγμένου προσομοιωτή 3ης γενιάς της Praxis MMT, και σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και ανταγωνισμού, καλούνταν να δημιουργήσουν εικονικές επιχειρήσεις και να τις καταστήσουν κερδοφόρες. Η απαιτητική δοκιμασία του τελικού ανέδειξε την ομάδα GENESISFOUR από την Ιταλία ως νικήτρια ομάδα της Νότιας Ευρώπης.

Ο διοργάνωση του μαθητικού διαγωνισμού Young Business Talents από τη NIVEA αποτελεί μέρος της κοινωνικής της δέσμευσης να στέκεται δίπλα στις οικογένειες, όχι μόνο μέσω της ευρείας ποικιλίας προϊόντων που διαθέτει, αλλά και με την υλοποίηση πρωτοβουλιών που απευθύνονται σε αυτές και τα νεότερα μέλη τους. Για τη NIVEA, η εκπαίδευση και η μάθηση είναι πρωταρχικής σημασίας ώστε οι σημερινοί μαθητές να αποκτούν τις δεξιότητες και τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν οι επιχειρηματίες του αύριο.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;