Tα 10 facts που αντιμετωπίζεις αν είσαι αγχώδης! (Λίστα)
Αγχωτικοί του κόσμου ενωθείτε. Όχι για group therapy, αλλά μπας και καταλάβαιτε το πρόβλημα και καταφέρετε να χαλαρώσετε λιγάκι.

Η λίστα με τα 10 πράγματα που μόνο αν είσαι αγχώδης τύπος θα καταλάβεις και θα τα αναγνωρίσεις στον εαυτό σου!

Το άγχος έχει πλέον στις μέρες μας αναδειχθεί σε “αρρώστια” της εποχής! Και είναι τόσο πνευματικά, μιας και δεν σε αφήνει να απολαύσεις και να χαρείς τη ζωή σου- όπως θα έπρεπε-, αλλά και σωματικά μιας και αποδεδειγμένα πλέον μπορεί να σου δημιουργήσει απτά προβλήματα υγείας!

Δες τη λίστα με τις 10 ενδείξεις ότι παραείσαι αγχώδης και ότι -προφανώς- πρέπει να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό ΑΜΕΣΑ! Ο “ωχαδελφισμός” ενίοτε δεν είναι κακό να υιοθετείται, στα ασήμαντα και “μικρά” θέματα της καθημερινότητας πάντα, προκειμένου να διαφυλάξεις την ψυχοσωματική σου υγεία.

1. Είσαι μονίμως στην τσίτα! Εν ολίγοις δεν υπάρχουν στιγμές ηρεμίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Το άγχος σου σου δημιουργεί τα λεγόμενα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας (π.χ. προβλήματα υγείας με το στομάχι, άσθμα κ.ά.)!

3. Η κρίση πανικού είναι κάτι που μπορεί και να σου έχει ήδη συμβεί!

4. Στο μυαλό σου μονίμως υπάρχουν διάφορα θέματα! Δεν το “αδειάζεις” ποτέ! Δεν πατάς “pause” ποτέ!  Ούτε σε φάσεις της ζωής σου που θα μπορούσες. Μονίμως επιδιώκεις να βρίσκεις θέματα να απασχολείσαι. Και αυτά τα θέματα φροντίζεις να τα “γιγαντώνεις στο μυαλό σου”, και να τα μετατρέπεις σε “θεματάρες”, μιας και έχεις κάνει το μυαλό σου “δενδρόγραμμα”, καθώς για κάθε ζήτημα σκέφτεσαι όλα τα ενδεχόμενα σενάρια και εκβάσεις.

5. Αμφισβητείς τον εαυτό σου και τις αποφάσεις σου ασύστολα! Με αποτέλεσμα είσαι ποτέ πλήρως ικανοποιημένος με τις πράξεις σου.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;