Πρώτο ραντεβού: Οι 8 φράσεις που θα το καταστρέψουν! (Λίστα)
Αυτές απόφυγέ τες, διαφορετικά όχι σχέση δεν θα κάνεις , ούτε καν δεύτερο ραντεβού δεν θα υπάρξει.

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποιες φράσεις σου μπορούν να οδηγησούν «με μαθηματική ακρίβεια» στο να καταστρέψεις με τα χεράκια σου το πρώτο ραντεβού, και φυσικά κι όλες τις πιθανότητες για να υπάρξει δεύτερο, πόσο μάλλον περίπτωση δημιουργίας σχέσης.

Κι αυτό γιατί οι συγκεκριμένες φράσεις είτε ακούγονται κάπως «strange» και σε κάνουν να μοιάζει σα να έχει «κολλήματα», είτε ότι παραείσαι δήθεν ή πολύπλοκη ως άνθρωπος.

Δες ποιες είναι αυτές και απόφυγέ τες:

1. «Αυτό μου θυμίζει τον πρών μου/ Αυτό είναι κάτι που έλεγε ο πρώην μου/ Αυτό είναι κάτι που ο πρώην μου δεν θα έλεγε ποτέ.»: γενικότερα η οποιαδήποτε αναφορά σου στον πρώην σου δείχνει ότι είσαι «κολλημένη» μαζί του.

2. «Πάμε να πιούμε και να γίνουμε λιώμα.»: Με ποια λογική να θες να γίνεται λιώμα στο πρώτο ραντεβού; Μόνο καλή εντύπωση δεν θα δώσεις. Παίζει να σε θεωρήσει είτε αλκοολική ή τζαμπατζού.

3. «Η μαμά σου συνηθίζει να λέει…ή η μαμά μου αυτό….η μαμά μου εκείνο…»: Όπως δεν θες εσύ να είναι εκείνος μαμάκιας, έτσι κι εσύ κοίτα να μη γίνεσαι.

4. «Σύμφωνα με τον τάδε (οποιοδήποτε όνομα φιλόσοφου/ συγγραφέα/ πολιτικού)»: το να παραθέτεις δηλαδή για να υποστηρίξεις τη γνώμη σου κάποιο quote, κάνοντας ουσιαστικά επίκληση στην αυθεντία και παίζοντάς το «ξερόλας» μόνο κακή εντύπωση μπορεί να του κάνει.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;