20 Χρόνια Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων
«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».

pasxalidis-vraxwn-2015-neo

Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει… Για μαθηματικός ξεκίνησε αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας.

Ενα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί παρά να γιορταστεί με τον πιο αυτονόητο για έναν μουσικό τρόπο: δύο μεγάλεςσυναυλίες με καλεσμένους φίλους και συνοδοιπόρους.

Στις 5 Ιουνίου και στις 7 Ιουνίου, το θέατρο Βράχων θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει φίλους εγκάρδιους κι αγαπημένους. Όσους συμπορεύτηκαν και τραγούδησαν μαζί κάποιες νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εισκοσαετίας.

Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες- κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαικά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες.

Καλεσμένοι στη γιορτή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου , ο Χρήστος Θηβαίος , ο Θάνος Μικρούτσικος, οΛαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, η Γιώτα Νέγκα , ο Νότης Μαυρουδής και η Μιρέλα Πάχου.

Οσο ηχηρές οι παρουσίες άλλο τόσο και οι απουσίες των φίλων: Δημήτρης Μητροπάνος , Αλκης Αλκαίος, Μάνος Ξυδούς , Μάριος Τόκας. Θα είναι κι αυτοί παρόντες μέσα απ τα τραγούδια τους.

Αν η «μόνη μας πατρίδα είναι ο χρόνος» η Παρασκευή 5 Ιουνίου είναι η επιστροφή σ’αυτή την πατρίδα και μια βολτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρα της.

«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».

Μίλτος Πασχαλίδης

Συμμετέχουν οι μουσικοι: ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ – Πιάνο , ακορντεόν, ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Πνευστά,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ – Κιθάρες, ΠΑΡΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ – Λύρα, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ –Μπάσο , ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ – Τύμπανα, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ – Κρουστά

Ηχοληψία: ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΛΕΝΤΣΗΣ
Φωτισμοί: ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΡΑΤΣΗΣ
Παραγωγή: STRAY MUSIC

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
10'
59 - 54
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;