7 πράγματα που μπορούν να ξενερώσουν μία κοπέλα στο online dating profile σου
Έχω γράψει αρκετές φορές για το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις επιτυχία στο online dating όμως σήμερα θα αναφερθώ στα basics που θα πρέπει να αποφύγεις.

profile-ksenera

Έχω γράψει αρκετές φορές για το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις επιτυχία στο online dating όμως σήμερα θα αναφερθώ στα basics που θα πρέπει να αποφύγεις. Και τα εφτά bullets που θα διαβάσετε παρακάτω είναι σημαντικό και το καθένα μπορεί να ξενερώσει μία κοπέλα που βρέθηκε στον «online dating» δρόμο σας..

  1. Όνομα profile
    Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει μία γυναίκα στο προφίλ ενός άντρα είναι το username που έχει βάλει και είναι το πρώτο στάδιο ξενέρας που μπορεί να πάθει. Αν το παρατσούκλι σου είναι Giannis_69, Eimai_Theos, Gkomenkias και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μοιάζει μ’ αυτά είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι. Τέτοια ονόματα παραπέμπουν απευθείας σε ερωτική διάθεση και δεν αφήνουν περιθώριο για γνωριμία που είναι τις περισσότερες φορές ο λόγος για τον οποίο μπαίνει μία γυναίκα σε dating site.
  2. Selfie στο μπάνιο
    Υπάρχουν πολλά ήδη profile φωτογραφίας που μπορεί να ξενερώσουν μία γυναίκα όμως η selfie στο μπάνιο έχει 99% αποτυχία! Προτιμήστε κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού για τη φωτογραφία σας, αν πρέπει να είναι οπωσδήποτε στο σπίτι, ή ακόμα καλύτερα σε ένα μέρος που μπορεί να σας αντιπροσωπεύει (και να μην είναι η τουαλέτα!).
  3. Φωτογραφία προφίλ με αυτοκίνητο/μηχανή/κατοικίδιο/ουρανό
    Μην ανεβάσεις φωτογραφία που δεν έχει το πρόσωπό σου. Εννοώ όχι μηχανάκια, αμάξια, ηλιοβασιλέματα και ατάκες που έχεις δει στο “Η απιστία δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση”. Όταν μία γυναίκα μπαίνει στο προφίλ σου, σημαίνει ότι θέλει να δει ποιος είσαι.
  4. Πολύ γενικό bio
    Στα περισσότερα dating site σου ζητάνε να γράψεις μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σου. Εκμεταλεύσου αυτές τις λίγες γραμμές που έχεις στη διάθεσή σου τονίζοντας κάτι που μπορεί να έχει ενδιαφέρον και όχι με γενικόλογα. Σε όλους μας αρέσουν τα ταξίδια, το θέμα είναι τι σε κάνει διαφορετικό από τους άλλους.
  5. Απουσία Bio και προφίλ φωτογραφίας
    Η απουσία περιγραφής και φωτογραφίας profile μπορεί να είναι καταστροφική για την πορεία σου στο online dating. Μπορεί να ταιριάζεις στην προτιμήσεις μιας κοπέλας όμως μόλις μπει στο προφίλ σου και δει ένα τίποτα το επόμενο βήμα που θα κάνει είναι να πάει αλλού.
  6. Τυποποιημένα μηνύματα copy/paste
    Τα τυποποιημένα μηνύματα είναι η μάστιγα του online dating. Ένας άντρας νομίζει ότι στέλνοντας το ίδιο μήνυμα σε 100άδες γυναίκες μπορεί η μία από αυτές να απαντήσει. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι τα μηνύματα αυτά είναι πολύ εύκολα να τα αντιληφθεί μία έξυπνη κοπέλα και είναι η χειρότερη πρώτη εντύπωση που μπορείτε να δώσετε. Ξενέρα lvl 100.
  7. Ορθογραφία και σύνταξη
    Άλλο ένα πράγμα που έχει να κάνει με τα μηνύματα που στέλνεις είναι η ορθογραφία. Ειδικά σε chat rooms όπου η πρώτη σου εντύπωση που θα δώσεις σε κάποια δεν είναι οι κοιλιακοί σου ή το στυλ σου τα λόγια είναι σημαντικά και πρέπει να γράφονται σωστά. Ακόμα κι αν γράφεις με greeklish έχουν άτυπους κανόνες γι’ αυτό μην ξεκινήσεις ποτέ μία συζήτηση γράφοντας “gia soy” ή “τι κανις;”. Ξενέρα lvl9999
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;