Γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: τα 10 καλύτερα beauty tips! (Λίστα)
Δες εδώ τα 10 καλύτερα beauty tips για γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου, αλλά και να μάθεις τι πρέπει να προσέχεις στην επιλογή καλλυντικών!

Έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα; Don’t panic!

Δες εδώ τα 10 καλύτερα beauty tips για γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου, αλλά και να μάθεις τι πρέπει να προσέχεις στην επιλογή καλλυντικών!

1. Επέλεξε κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις ώστε να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Απόφυγε τις μπεζ αποχρώσεις σε κραγιόν (είσαι χλωμή οπότε το μπεζ χρώμα στα χείλη θα δείχνει ακόμη πιο άτονο), αλλά και τις πολύ σκούρες π.χ. μοβ, μαύρο (θα υπογραμμίζουν την φυσική σου χλωμάδα, όσο σκούρο make-up και αν χρησιμοποιείς). Οι αποχρώσεις που σίγουρα θα σε αναδεικνύουν είναι οι κόκκινες αλλά και οι κοραλλί.

2. Όσον αφορά το eyeliner, διάλεξε κάποιο σε έντονη σκούρα απόχρωση π.χ. μαύρο, σκούρο καφέ, ανθρακί ώστε αναδειχτούν τα μάτια σου. Απέφυγε στα παραπάνω χρώματα τις θαμπές/ανοιχτόχρωμες/διακριτικές version τους.

3. Η καλύτερη επιλογή σε mascara να θυμάσαι είναι σε μαύρο χρώμα, και εφαρμόζοντας αρκετές στρώσεις ώστε να αναδείξεις τα μάτια σου. Τα διακριτικά καφέ ή διάφανα χρώματα, καλό θα ήταν να τα αποφεύγεις γιατί πραγματικά δεν θα έχουν κάποιο αξιόλογο αισθητικό αποτέλεσμα.

4. Προσοχή στην επιλογή του foundation! Το καλύτερο, να θυμάσαι, είναι να το δοκιμάζεις, όχι στο χέρι σου, αλλά να απλώνεις μια μικρή ποσότητα σε ένα σημείο του προσώπου σου, για να καταλάβεις αν πραγματικά σου ταιριάζει. Στα καταστήματα καλλυντικών άλλωστε έχουν και ειδικά μαντηλάκια στα stands της κάθε εταιρείας, κι επομένως θα μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θες εύκολα. Δεύτερο tip για σωστή επιλογή foundation, είναι το να δεις πώς φαίνεται στο πρόσωπό σου (αν το κατάστημα παρέχει τέτοια δυνατότητα πάντα, π.χ. στα πολυκαταστήματα δεν είναι εφικτό να μπαινοβγαίνεις με διαφορετικές αποχρώσεις foundation, και με ένα καθρεφτάκι, -ανά χείρας- για να επιλέξεις) στο φυσικό φως της μέρας. Προσοχή επίσης, μη διαλέξεις 100 τόνους σκουρότερο foundation από την επιδερμίδα σου, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απλώς αστείο, γιατί όσο καλά και αν το “σβήσεις” στο λαιμό σου, και πάλι θα φαίνεται η διχρωμία!

5. Μην παραλείψεις ποτέ το ρουζ! Είσαι που είσαι χλωμή, δεν γίνεται να “τσιμπάς” τα μάγουλά σου για να δώσεις στο πρόσωπό σου λίγο χρώμα! Διάλεξε μια απόχρωση ρουζ που να ταιριάζει με το χρώμα των ματιών και των μαλλιών σου, και βάζε την κατάλληλη ποσότητα, ανάλογα με το αν το βάψιμο σου είναι πρωινό ή βραδινό.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;