Οι ενδείξεις ότι είσαι ερωτευμένη με το σύντροφό σου! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 23 Μαΐου 2015

Καμιά φορά μπορεί να σου τύχει να ζεις το εξής σενάριο, που δεν είναι καθόλου «επιστημονικής φαντασίας»: Να έχεις σχέση με κάποιον, για ένα αξιοσημείωτο χρονικό διάστημα, όχι μια βδομάδα, εκείνος να έχεις καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου, αλλά εσύ να μην είσαι σίγουρη αν είσαι ερωτευμένη μαζί του. It happens…

Γι’αυτό κι εμείς σου φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις ενδείξεις από τις οποίες θα καταλάβεις αν είσαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του:

1. Ο άνθρωπος με τον οποίον έχεις σχέση πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη. Δεν εννοούμε να μην τσακώνεστε ποτέ. Και οι τσακωμοί άλλωστε εντός προγράμματος είναι. Αλλά αν είσαι όντως ερωτευμένη μαζί του, ακόμη και το να τον βλέπεις και να περνάτε χρόνο μαζί θα πρέπει να είναι κάτι που να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη.

2. Πρέπει να σε κάνει να βλέπεις τη ζωή θετικά και με ενθουσιασμό. Αν είσαι όντως ερωτευμένη μαζί του τότε σίγουρα όλα θα σου φαίνονται «ρόδινα», ακριβώς λόγω του ενθουσιασμού σου. Θα είσαι σε μια διαρκή «feel good» κατάσταση.

3. Πρέπει να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ερωτευμένη με τον σύντροφό σου, δεν μπορεί παρά να έχεις «πάρει τα πάνω» σου με την έννοια, ότι είναι λογικό να νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Να θεωρείς δηλαδή ότι είσαι και sexy αλλά και αρκετά ενδιαφέρουσα, από τη στιγμή που εκείνος έχει επιλέξει να είναι μαζί σου.

4. Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Αν είσαι ερωτευμένη τότε σίγουρα, από τη στιγμή που έχετε σχέση, νιώθεις σίγουρη για εκείνον, ότι θα είναι δίπλα σου αν χρειαστεί και σε ότι χρειαστεί.

5. Ανυπομονείς καθημερινά να επικοινωνήσεις μαζί του με τον οποιοδήποτε τρόπο. Είτε να τον συναντήσεις, ή να του μιλήσεις στο τηλέφωνο. Θες να μαθαίνεις συνέχεια νέα του, και κυρίως αν είναι καλά.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ