Οι πιο
Αυτούς τους νόμους δεν "παίζει" να τους ξέρεις! Ούτε καν μπορείς να φανταστείς ότι υπάρχουν!

sex

Το sex σε κάποιους πολιτισμούς σε διάφορα κράτη είναι μια λέξη-ταμπού, πόσο μάλλον θέμα ταμπού.

Για κάποιον περίεργο λόγο σε κάποιες χώρες του κόσμου υπάρχει νομοθεσία που ασχολείται σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό με το τι κάνει ο κόσμος στην ιδιωτική του, και συγκεκριμένα στη ερωτική του ζωή.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποιοι περιοριστικοί νόμοι που τους έχει καθιερώσει η θρησκεία, κάποιους η κοινωνία και κάποιους άλλους οι κυβερνήσεις.

Αυτοί είναι οι 20 πιο “strange” νόμοι σχετικά με το sex που υπάρχουν σε διάφορα μέρη του κόσμου και δεν μπορείς καν να φανταστείς!

1. Στο Λονδίνο απαγορεύεται να κάνεις sex πάνω σε παρκαρισμένη μηχανή.

2. Στην Ινδία ο βιασμός εντός γάμου δεν θεωρείται βιασμός.

3. Στο Νεπάλ και στο Μπαγκλαντές απαγορεύεται δια νόμου να παρακολουθήσει κάποιος ταινίες στις οποίες υπάρχουν σκηνές με ερωτικές περιπτύξεις ή στις οποίες φαίνονται τα γεννητικά όργανα είτε των ανδρών, είτε των γυναικών.

4. Στην Κίνα απαγορεύεται οι γυναίκες να κυκλοφορούν εντός ενός δωματίου ξενοδοχείου γυμνές. Το ίδιο ισχύει ακόμη και για την τουαλέτα του ξενοδοχείου.

5. Στο Όξφορντ στο Οχάιο είναι παράνομο για μια γυναίκα να αφαιρέσει τα ρούχα της όταν έχει μπροστά της κάποια αντρική φωτογραφία.

6. Σύμφωνα με έναν Λιβανέζικο νόμο,  επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά.

7. Στο Hong Kong μια γυναίκα μπορεί δια νόμου να σκοτώσει τον σύζυγό της που την απατά, αλλά μονάχα στην περίπτωση που το κάνει χρησιμοποιώντας τα χέρια της μονάχα.

8. Στην πολιτεία της Washington υπάρχει νόμος που απαγορεύει το σεξ με παρθένα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης νύχτας του γάμου.

9. Οι μητέρες είναι υποχρεωμένες να παρακολουθήσουν τις κόρες τους να χάνουν την παρθενιά τους κατά την πρώτη νύχτα του γάμου τους στο Κάλι της Κολομβίας.

10. Οι άντρες δεν επιτρέπεται να φιλήσουν το στήθος των συζύγων τους στη Φλόριντα.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;