Mediterranean College: Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η διάλεξη με θέμα «Maritime Security: past, present and future»
Τις απειλές ασφάλειας στα πληρώματα και στα σκάφη στο κόλπο της Γουινέας και στην ανατολική Μεσόγειο -εστιάζοντας ταυτόχρονα και στο οξύ πρόβλημα λαθρομετανάστευσης που υπάρχει, ως αιτία- τόνισε μέσα από την εισήγησή του ο κ. Μανιάτης- Franman SA - BDM Defence and Security, Aspida maritime Security - Special Projects Advisor.

 

Τις απειλές ασφάλειας στα πληρώματα και στα σκάφη στο κόλπο της Γουινέας και στην ανατολική Μεσόγειο -εστιάζοντας ταυτόχρονα και στο οξύ πρόβλημα λαθρομετανάστευσης που υπάρχει, ως αιτία- τόνισε μέσα από την εισήγησή του ο κ. Μανιάτης– Franman SA – BDM Defence and Security,  Aspida maritime Security – Special Projects Advisor. Η εκδήλωση  διοργανώθηκε από τη  Σχολή Διοίκησης επιχειρήσεων του Mediterranean College την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στο Lecture Hall του Κολεγίου, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL’ 15 και  προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συμμετεχόντων.

Στη διάρκεια της διάλεξης του ο κ. Μανιάτης ανέλυσε τις γεωπολιτικές συνθήκες που επηρεάζουν το θαλάσσιο έγκλημα και την θαλάσσια τρομοκρατία, ειδικά σε αυτές τις περιοχές, καθώς και τα διαφορετικά κίνητρα και μεθόδους των διάφορων ομάδων που δραστηριοποιούνται εκεί. Ανέλυσε, επίσης, πώς η τεχνολογία βοηθάει στην καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των απειλών και στην εμπέδωση του κλίματος ασφαλείας στο πλοίο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση  συγκεκριμένων παραδειγμάτων  μέσα από τα οποία ο κ. Μανιάτης περιέγραψε τις  συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μονάδες ασφάλειας των πλοίων και ανάλυσε τι χρειάζεται ένας ενδιαφερόμενος για μπορέσει να εργαστεί ως προσωπικό ασφάλειας σε πλοίο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;