ΠΟΡΕΥΣΟΥ: Από το παραμύθι στη ζωή, ένα βιβλίο δρόμος

Από neolaia.gr Team 22 Μαΐου 2015

afisa_poreusou_apo_to_paramythi_sti_zoi

Το τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας διοργανώνει εκδήλωση στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του ΟΠΑ, στις 27.5.2015 ώρα 17.00,  που επιμελείται ομάδα φοιτητών του, στο πλαίσιο του μαθήματος του 8ου εξαμήνου «Εταιρική Επικοινωνιακή Στρατηγική» υπό την επίβλεψη της διδάσκουσας επίκουρης καθηγήτριας Ειρήνης Νικάνδρου.

Οι φοιτητές του μαθήματος «Εταιρική Επικοινωνιακή Στρατηγική» στο τρέχον εξάμηνο, επέλεξαν να δουλέψουν πάνω σε κλασσικά λογοτεχνικά κείμενα, παραμύθια, μύθους, αλλά και κείμενα από τη Βίβλο με στόχο να προσεγγίσουν έννοιες της διοικητικής επιστήμης με έναν πιο ολιστικό τρόπο. Από τις εργασίες των φοιτητών προέκυψε ότι το επίκεντρο των θεμάτων είναι ο άνθρωπος σε μία πορεία εξέλιξης, σύνθεσης, εναρμόνισης. Με δεδομένο ότι οι φοιτητές βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση των σπουδών τους και σύντομα θα ξεκινήσουν την δική τους πορεία, αποφάσισαν την προετοιμασία εκδήλωσης με θέμα τον άνθρωπο και την πορεία του μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της επιστήμης, του πολιτισμού και του αθλητισμού και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της δουλειάς των φοιτητών.

Προσκεκλημένοι Ομιλητές (με αλφαβητική σειρά):

  • Μάνος Δανέζης – Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής, Τμήμα Φυσικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Παναγιώτης Κοτρωνάρος – Ορειβάτης στο Έβερεστ.
  • Σάκης Κωστάρης – Παραολυμπιονίκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.
  • Γιάννης Μπεχράκης – Φωτογράφος, Ανταποκριτής στο Reuters.
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ