Αρχή μιας νέας σχέσης: τα facts! (Λίστα)
Κάθε αρχή και δύσκολη;!

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι τα facts στην αρχή μιας νέας σχέσης!

Γιατί σε μια τέτοια φάση είναι που θα ζήσεις μερικές από τις καλύτερες, αλλά και μερικές από τις πιο δύσκολες/”strange” στιγμές που πρόκειται να περάσεις με το «je t’aime» σου.

Δες ποιες είναι αυτές.

1. Tσεκάρεις το κινητό σου κάθε δέκα λεπτά. Και όταν δεις κάποιο μήνυμα «σκας» αυθόρμητα χαμόγελο, απλά και μόνο βλέποντας το όνομα του αποστολέα του.

2. Βασικά φιλιέσαι. Φιλιέσαι πολύ. Η φάση είναι «φιλιούνται-αγκαλιάζονται» non-stop, σε σημείο που οι παρέες σας, σας λένε συχνά την ατάκα «Πιάστε δωμάτιο».

3. Και βασικά και «το δωμάτιο το πιάνετε» και μάλιστα συχνά. Με την έννοια ότι δεν βαριέστε να κάνετε σεξ. Για την ακρίβεια, έχεις αρχίσει να νιώθεις σωματική κούραση από τη μεγάλη συχνότητα που κάνετε sex.

4. Στην αρχή της σχέσης όλα είναι τέλεια γιατί είσαι «τέρμα in love». To φαγητό που τρως είναι πιο νόστιμο, γιατί είσαι in love. Το νερό είναι πιο δροσερό γιατί είσαι in love. Όλα γύρω σου, σου φαίνονται καλύτερα και πιο ευχάριστα γιατί είσαι in love!

5. Στην αρχή της σχέσης πάντα, σου βγαίνει αυθόρμητα το να θες να κάνεις τα πάντα με τον άλλον προκειμένου να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Ακόμη και πράγματα που στην πραγματικότητα δεν σου αρέσουν.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;