Οι 4 πιο εύκολες συνταγές για γλυκά του πεντάλεπτου!

Από neolaia.gr Team 17 Μαΐου 2015

Είναι η ώρα που θες γλυκάκι.

Αλλά δεν θες να ούτε να πας να αγοράσεις κάτι έτοιμο, κι ούτε φυσικά έχεις όρεξη να κάτσεις να το φτιάξεις μόνος σου (ποιος ψάχνει τώρα να βρει συνταγές, και άντε να δεις τι υλικά σου λείπουν, και μετά ο κόπος και η ώρα μέχρι να το φτιάξεις και τέλος μια κουζίνα χάλια)!

Οι παρακάτω ιδέες για γλυκάκι θα σου λύσουν αυτό ακριβώς το πρόβλημα!
Χωρίς, μάλιστα, να ξοδευτείς (αφού τα παρακάτω υλικά τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου) και κυρίως χωρίς να κουραστείς (είναι γλυκάκια του πεντάλεπτου)!

Αναλόγως με το ποια από τα παρακάτω υλικά διαθέτεις στην κουζίνα σου, διάλεξε εκείνο το επιδόρπιο, που αφενός δεν θα σε “σκλαβώσει στην κουζίνα”, κι αφετέρου θα είναι και πεντανόστιμο!

Δες τις 4 πιο εύκολες συνταγές για γλυκάκια του πεντάλεπτου!

1. Φράουλες με σαντιγί (όταν είναι στην εποχή τους οι φράουλες και αρκεί να έχεις έτοιμη συσκευασμένη σαντιγί στο ψυγείο)

2. “Υποβρύχιο” παγωτό (Τα υλικά σου: ό,τι γεύση παγωτό έχεις ήδη στην κατάψυξη και μια μπύρα που υπάρχει ήδη στο ψυγείο σου (ιδανικές οι Αμερικάνικες και οι Βέλγικες με τα πιο “ψαγμένα αρώματα” π.χ. καραμέλας και φρούτων, σου παραθέτω παρακάτω μερικές που από τους Αμερικάνους -που είναι λάτρεις του συγκεκριμένου συνδυασμού- θεωρούνται πολύ καλές επιλογές για να “καταδυθεί” το παγωτάκι σου:

  • Franziskaner Hefe-Weisse 
  • Hoegaarden Wit-Blanche (wheat beer) 
  • Maredsous Triple 10 (tripel) 
  • Chimay Blue Cap ale
  • Maredsous 8 Brune (dubbel) 
  • Samuel Smith’s Nut Brown Ale

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποτήρι, να βάλεις 1 με 2 μπάλες παγωτού και εν συνεχεία να προσθέτεις σιγά, σιγά την μπυρίτσα σου!)

Δες εδώ photos:

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ