Adidas Originals στο adidas Superstar Store!
Η πλατεία Αγ. Ειρήνης γέμισε με Superstar, Stan Smith, Tubular και ZX Flux σε ένα μοναδικό exclusive party!

Η πλατεία Αγ. Ειρήνης γέμισε με Superstar, Stan Smith, Tubular και ZX Flux σε ένα μοναδικό exclusive party!

Τα iconicSuperstar και Stan Smith αλλά και τα νέα Tubular και ZX Flux  σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο adidas Superstar Store, το πιο street style κατάστημα της adidas στην οδό Αιόλου 25, που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έγινε το απόλυτο shopping destination όλων των sneakerheads της πόλης. Χθες το κατάστημα υποδέχθηκε τα νέα exclusive μοντέλα & χρώματα των αγαπημένων adidas sneakers και το γιόρτασε σε ένα exclusive party μαζί με γνωστούς adidas Originals fans, fashion editors και bloggers.

Μεταξύ των fans της adidas που βρέθηκαν στην πλατεία Αγ. Ειρήνης ήταν οι: Τάμτα, Θάνος Λαίτσας και Κώστας Μαυρογένης από τις Μέλισσεs, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Otherview, Ginno, Θέμης Γεωργαντάς, Άννα Πρέλεβιτς, Νικολέτα Ράλλη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Λάουρα Νάργες, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ‘Αλεξ Κάβδας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, Κώστας Γκρέκας, Μαίρη Ρέτσινα, Απόστολος Μητρόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαντώ Γαστεράτου, DaMike, DjAngelo και ο Gio.

Τα party και οι εκπλήξεις στο Superstar Store όμως δεν σταματούν εδώ. Τα μοναδικά Tubular και ZX Flux σε περιμένουν να τα γνωρίσεις από κοντά, να δεις τον πρωτοποριακό σχεδιασμό αλλά και την εξαιρετική άνεση που προσφέρουν για βόλτες στη πόλη. Μην τα χάσεις!

#OriginalsAthens

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;