Σου στέλνει
"Σκληρά" facts μεν, αλλά πρέπει να τα ξέρεις για να μην αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο, και το χρόνο σου!

Αν εσύ φλερτάρεις με κάποιον, αλλά εκείνος σου στέλνει “μεικτά” μηνύματα, τότε το πιο πιθανόν είναι απλώς να μη σε γουστάρει!

Η σκληρή εκδοχή της αλήθειας μεν, αλλά δεν θες να ξέρεις τι σου γίνεται για να μην αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο και το χρόνο σου;

Η τεχνική του «πότε κρύο, πότε ζέστη», ή το «Σκωτσέζικο ντους» στο φλερτ ακολουθείται από πολλούς.

Από άλλους συνειδητά, γιατί τους αρέσει πολύ το φλερτ, κι επιθυμούν την επιβεβαίωση του εγωισμού τους μέσα από αυτό, και από άλλους ασυνείδητα, γιατί πολύ απλά μπορεί να μην έχουν καταλήξει αν θέλουν τον άλλον, ή μάλλον αν τον θέλουν αρκετά ώστε να κάνουν κάτι περισσότερο γι’αυτό!

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις τις 5 πιθανές αιτίες που κάποιος σου στέλνει μεικτά μηνύματα!

1. Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο!
Να το εμπιστεύεσαι. Αν νιώθεις ότι ο άλλος δεν είναι full για σένα, ενώ εσύ είσαι για εκείνον, αυτό δεν είναι μια κατάσταση που μπορείς να αλλάξεις. Γιατί βασικά ο σκοπός είναι να αρέσεις στον άλλον ακριβώς όπως είσαι, όχι κατόπιν αλλαγής. Αν αλλάξεις για να αρέσεις σε κάποιον, δεν θα είσαι ο εαυτό σου, συν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις να μην σου αρέσει ο εαυτό σου. Και το τελευταίο είναι ότι χειρότερο!

2. Συχνά οι πράξεις «μιλάνε» πιο δυνατά από τα λόγια.
Ανεξαρτήτως του τι σου έχει πει ή του τι δεν σου έχει πει, οι πράξεις του και η απραξία του είναι αυτά που μετράνε. Α! Kαι η bodylanguage! Αυτά δεν λένε ποτέ ψέματα, και μην αφήσεις κανέναν να στο αμφισβητήσει αυτό.

3. Η αναποφασιστικότητα του άλλου δεν θα πρέπει να σε αφορά.
Αν δηλαδή εκείνος είναι δειλός ή δεν ξέρει τι θέλει από σένα, ή αν γενικώς θέλει κάτι από σένα τότε σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο και το χρόνο σου. Μη σπαταλάς λεπτό τις ζωής σου με ανθρώπους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Σου αξίζει κάποιος που είτε σε θέλει για λίγο, είτε για πολύ, ή για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα στη ζωή του, να είναι ξεκάθαρος με τα συναισθήματά του και με σένα, και να βρει το θάρρος και τους τρόπους να το εκφράσει. Δεν είσαι υποχρεωμένη ούτε να λύσεις, ούτε να ασχοληθείς με τα «ψυχολογικά» του καθενός. Ασχολήσου μονάχα με τα δικά σου.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;