Φοιτητικές εκλογές 2015 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και liveblogging
Live ειδήσεις και αποτελέσματα!

foititikes-ekloges

Μαζί θα παρακολουθήσουμε τις φοιτητικές εκλογές 2015!

Συντονιστείτε μαζί μας σε ένα ταξίδι 24 ωρών που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ρεπορτάζ, αφιερώματα, συνεντεύξεις, απόψεις, ευτράπελα και φυσικά όπως κάθε χρόνο: Φοιτητικές εκλογές 2015 Αποτελέσματα


ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΠΕΩΝ


17:00. Δηλώσεις Πρύτανη ΑΠΘ για τα επεισόδια στο Ίδρυμα:

14:43. Συγχαρητήρια Σαμαρά για τη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές 2015. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Για μια ακόμη χρονιά και για 29η συνεχόμενη φορά, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ βγαίνει πρώτη δύναμη στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Παρά το σκηνικό βίας των κουκουλοφόρων στις διάφορες Σχολές και την τρομοκρατία που προσπάθησαν να επιβάλουν, με τις πλάτες της Κυβέρνησης, η συμμετοχή άγγιξε τις 100.000 και η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ανέβασε τη δύναμή της και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ.

Ξεπερνάει το 45% στα Πανεπιστήμια και πλησιάζει το 60% στα ΤΕΙ.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση για το καθεστώς οπισθοδρόμησης που προσπαθεί να επιβάλει η Κυβέρνηση στην ανώτατη εκπαίδευση.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα, οι φοιτητές, οι σπουδαστές και ο λαός, θέλουν να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκινήσει και όχι να πάμε πίσω στο χθες που χρεοκόπησε».

14:16. Πρωτιά για ανεξάρτητες φοιτητικές παρατάξεις στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Σπάρτη!

01.30. Πανηγυρισμοί στην Πάτρα για το μεγάλο νικητή των φετινών εκλογών. Την Πανσπουδαστική.

00:30. Με αφορμή τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέσα σε ένα κλίμα συντονισμένων επιθέσεων και βίας που στόχο είχαν την απαξίωση της δημοκρατικής διαδικασίας των φοιτητικών εκλογών, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ πετυχαίνει μια σημαντική νίκη. Παρά την συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης των Φοιτητικών Εκλογών από διάφορα κέντρα που θέλουν τους νέους απαθείς απέναντι στις προωθούμενες αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η συμμετοχή κινήθηκε και φέτος σε υψηλά επίπεδα. Σχεδόν 100.000 φοιτητές προσήλθαν στις κάλπες των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με ένα αξιόπιστο δείγμα αποτελεσμάτων , η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη για 29η συνεχόμενη χρονιά και με αυξημένα ποσοστά στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ όλης της χώρας.

Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές, που συμμετείχαν στη σημερινή διαδικασία και στήριξαν τις προτάσεις μας, απέναντι στην προσπάθεια οπισθοδρόμησης και αντιμεταρρύθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με όλα τα «μέσα». Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει, όλα αυτά τα χρόνια, πως είναι μια ιδέα που ενώνει και κερδίζει.»

00:00. Σε δήλωση του για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές του 2015 ο Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου τηςΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης τόνισε:

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές που μαζί με τα μέλη της ΚΝΕ συγκρότησαν και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια της Πανσπουδαστικής ΚΣ, που αναδεικνύεται πανελλαδικά με άνοδο, δεύτερη δύναμη στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Ταυτόχρονα σε δεκάδες συλλόγους είναι πρώτη δύναμη. Γεγονός θετικό και ελπιδοφόρο.

Το συνολικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η αγωνιστική ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος είναι μια πορεία απαιτητική, σύνθετη. Ιδιαίτερα σήμερα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θέλει το λαό και τη νεολαία συνένοχο στις αντιλαϊκές συμφωνίες της με τους “τροικανούς” θεσμούς. Αν και η παράταξη τους στα πανεπιστήμια έχει μονοψήφιο μικρό ποσοστό, υπάρχουν κι άλλοι πρόθυμοι.

Απαιτείται ένταση της διαπάλης και της δράσης απέναντι στις προσπάθειες το φοιτητικό κίνημα να υπερασπίζεται αντιδραστικές αλλαγές στην εκπαίδευση, κατευθύνσεις της ΕΕ, κυβερνήσεις και δυνάμεις που τα στηρίζουν. Ακόμα με τις λογικές που στο όνομα ενός “ακηδεμόνευτου”, “ανεξάρτητου” κινήματος οδηγούν τελικά να είναι ελεγχόμενο από επιχειρηματικά συμφέροντα και το αστικό κράτος.

Το ίδιο απαιτείται κι απέναντι στις ενέργειες και σε ομάδες που αξιοποιούνται για τη συκοφάντηση των αγώνων και για σχεδιασμούς καταστολής τους.

Η μάχη θα είναι διαρκής. Η ΚΝΕ θα δυναμώσει τις προσπάθειες και την ολόπλευρη παρέμβασή της με επίκεντρο το τι διδάσκεται και για ποιο σκοπό στο έδαφος των οξυμμένων προβλημάτων, ενιαία και συνδυασμένα με τους όρους σπουδών και την προοπτική των φοιτητών. Για την παραπέρα ισχυροποίηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, με μαχητικούς συλλόγους, δυναμώνοντας τη γραμμή της αντεπίθεσης.

Μεγάλο μέρος φοιτητών έχει αντικειμενικό συμφέρον να κάνει και δική του υπόθεση τη συλλογική διεκδίκηση και την οργανωμένη αντίσταση. Κρίσιμος παράγοντας σε αυτή την υπόθεση είναι το πολιτικό και οργανωτικό δυνάμωμα της ΚΝΕ».


  • Αποτελέσματα Φοιτητικές Εκλογές 2015: Πανεπιστήμια


Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΑΠΘ (Update 03:27)

Φοιτητικές εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΔΠΘ ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Παν. Κρήτης ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Πολυτεχνείο Κρήτης ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΕΚΠΑ (Update 13:37)

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΕΜΠ ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Πανεπιστήμιο Πατρών ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΠΑΠΕΙ ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Ιόνιο Πανεπιστήμιο ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΠΑΜΑΚ ΤΕΛΙΚΟ

*Υπενθυμίζουμε ότι η εκλογική διαδικασία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Πάντειο διακόπηκε λόγω των επεισοδίων

** Σε περίπτωση που βλέπετε 0% σε κάποια παραδοσιακά μεγάλη παράταξη, αυτό σημαίνει ότι έχει διασπαστεί από τον πυρήνα, για αυτό να ρίχνετε μια ματιά στο Άλλα

Ώρα: 00:48

Φοιτητικές εκλογές 2015: Αποτελέσματα ΑΕΙ (από ΔΑΠ)

Φοιτητικές εκλογές 2015: Αποτελέσματα ΑΕΙ (από ΠΚΣ)


  • Αποτελέσματα Φοιτητικές Εκλογές 2015: ΤΕΙ


Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΤΕΙ Κρήτης ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΤΕΙ Θεσσαλίας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI Δυτικής Ελλάδας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI Αθήνας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI ΑΜΘ ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI Ηπείρου (Update 23:15)

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI Ιόνιων Νήσων ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI Κεντρικής Μακεδονίας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – ΤΕΙ Πελοποννήσου ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI Δυτικής Μακεδονίας ΤΕΛΙΚΟ

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Αποτελέσματα – TEI Πειραιά ΤΕΛΙΚΟ

* Σε περίπτωση που βλέπετε 0% σε κάποια παραδοσιακά μεγάλη παράταξη, αυτό σημαίνει ότι έχει διασπαστεί από τον πυρήνα, για αυτό να ρίχνετε μια ματιά στο Άλλα

Ώρα: 00:48

Φοιτητικές εκλογές 2015: Αποτελέσματα TΕΙ (από ΔΑΠ)
Φοιτητικές εκλογές 2015: Αποτελέσματα TΕΙ (από ΠΚΣ)


ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΠΕΩΝ


19:40. Βίντεο από το star:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

19:06. Περιμένουμε ανακοίνωση σύντομα για το μέλλον της εκλογικής διαδικασίας στην ΑΣΟΕΕ. Αυτή τη στιγμή εκλογές στην ΑΣΟΕΕ ΔΕΝ πραγματοποιούνται. Η κατάσταση στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου είναι απολύτως ήρεμη. Θυμηθείτε τι έγινε και στις περσινές φοιτητικές εκλογές.

19:00. Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τις φοιτητικές εκλογές 2015 ολοκληρώθηκε. Υπενθυμίζουμε ότι στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων οι κάλπες κλείνουν στις 20:30.

18:40. Απομένουν είκοσι λεπτά για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας των φοιτητικών εκλογών 2015, οι κάλπες κλείνουν ακριβώς στις 19:00.

18:30. Καμένες κάλπες στην ΑΣΟΕΕ από αγνώστους. Περισσότερο υλικό και δηλώσεις σε λίγο!

18:25. Βίντεο ντοκουμέντο από το ντου ομάδας αντιεξουσιαστών στο Χημείο κατά την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών 2015. Υπενθυμίζουμε ότι εκεί είναι το κέντρο που ψηφίζουν φοιτητές από το ΕΚΠΑ.

17:40. Στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:30, λόγω μικρής καθυστέρησης το πρωί, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Ιδρύματα της χώρας που κλείνουνε όπως είπαμε στις 19:00.

17:30. Για τα επεισόδια στους χώρους του ΑΠΘ, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδίκων Θεσσαλονίκης, Σύρμω Κακάλη, αφότου ενημερώθηκε σχετικά από τις Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, έδωσε εντολή να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία και να γίνουν συλλήψεις όσων προκάλεσαν τα επεισόδια.

17:00. ΤΕΙ Αθήνας. Πιο ήσυχα από ποτέ:

b2e7f095410b5fb71b01334e733b638550d0d61299449c9e26df6675cba75f02

16:50. Πολύ μεγάλη η αποχή σε σχέση με πέρσι στο ΤΕΙ Αθήνας:

c36e4d543519a9968f9f319fbf7f465296f7f3b226e4ee8fbe8b0dea35b292da

16:35. Δηλώσεις εκπροσώπου από την Πανσπουδαστική Μαθηματικού:

Καλούμε τους φοιτητές σήμερα να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους σήμερα. Ζούμε την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Βλέπουμε ποιοι μας έφτασαν μέχρι εδώ. Για αυτό το σύνθημά μας είναι Μαζί μας πιο δυνατοί. Και προφανώς να μπουν οι ίδιοι οι φοιτητές, πρωταγωνιστές.

16:30. Δηλώσεις εκπροσώπου ΕΑΑΚ από το Ιστορικό – Αρχαιολογικό ΕΚΠΑ:

Στόχος μας ήταν και θα είναι ο ελεύθερος, δωρεάν και δημοκρατικός χαρακτήρας του Πανεπιστημίου. Οι ηγεσίες του Υπουργείου Παιδείας τα τελευταία χρόνια προώθησαν την “εκπαιδευτική αναδιάρθρωση”. Μία αναπροσαρμογή που έγινε με τέτοιο τρόπο που μόνο πλήγματα δημιούργησε στο Πανεπιστήμιο και στους φοιτητές τους.

Η επιστροφή στους φοιτητικούς συλλόγους είναι ο μόνος δρόμος για τους φοιτητές. Μόνο μέσα από αυτούς θα μπορέσει να ακουστεί η φωνή τους. Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλές φορές εμφανίζονται προβληματικοί.

16:25. Ανακοίνωση ΜΑΣ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ:

Στηρίζουμε την απόφαση των εφορευτικών επιτροπών των φοιτητικών συλλόγων του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ που καταδικάζουν ενέργειες ομάδων που στρέφονται ενάντια σε φοιτητές. Αυτές οι ομάδες όχι μόνο είναι άσχετες με το φοιτητικό – σπουδαστικό κίνημα αλλά και αξιοποιούνται εναντίον του. Από ότι φαίνεται αυτές οι ενέργειες έχουν σκοπιμότητα σε βαθμό που πρέπει να πάρει θέση και η ίδια η κυβέρνηση. Ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπιστεί η προσπάθεια της ΝΔ και άλλων δυνάμεων να αξιοποιηθούν αυτές οι ενέργειες για τη συκοφάντηση του φοιτητικού κινήματος και την ένταση της καταστολής.

16:00. Φωτογραφία από πανό ΣΑΦ – ΚΑΡΦΙ/ΕΑΑΚ για τις φοιτητικές εκλογές 2015

51c3c37679501843a6f11f5d5d30117c2d9acf56b3c8ad4428e52a987c851429

15:30. Στο Χημείο στη Ναυαρίνου συνεχίζεται η διαδικασία σχολών του ΕΚΠΑ. Αυξημένη συμμετοχή σε παιδαγωγικό. Μειωμένη σε μαθηματικό. Πολύς κόσμος σε όλους τους ορόφους αυτή τη στιγμή:

b7a8105353be4d755d56684020c1cc93a9ca9985f47271f3b8d957b73353477c

 

15:00. Κοινή ανακοίνωση εφορευτικών επιτροπών ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ

Καταδικάζουμε τις επιθετικές ενέργειες ενάντια σε φοιτητές, μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που πραγματοποιήθηκαν από ομάδες που δεν έχουν σχέση με το φοιτητικό κίνημα.

Αξιοποιούνται για να δημιουργηθεί κλίμα που να εμποδίσει φοιτητές να συμμετέχουν στις εκλογές των συλλόγων τους.

Υπάρχει σκοπιμότητα ενταγμένη σε ένα γενικότερο σχεδιασμό.

Οι εκλογές πραγματοποιούνται κανονικά και οι φοιτητές με τη μαζική τους συμμετοχή διασφαλίζουν τη διεξαγωγή τους.

14:20. Ηρεμία επικρατεί στη Φιλοσοφική. Μεγαλύτερη συμμετοχή στις φοιτητικές εκλογές 2015 ωστόσο από πέρσι:

06d86e0fd8de6aa158cf95bdab634cf5831ff2e6f592ae195a92677afc3a6d57

13:53. Δήλωση από εκπρόσωπο των ΡΑΣ ΕΑΑΚ Νομικής στο neolaia:

Σε αυτές τις εκλογές παλεύουμε σε δύο άξονες. Στα φοιτητικά θέματα, υπέρ των φοιτητών και στην ολική ανατροπή των νόμων Διαμαντοπούλου και Αρβανιτόπουλου, την επαναφορά του ασύλου, με βασικό σύνθημα “Το φοιτητικό κίνημα δεν σταματά”. Πολεμάνε φυσικά και εναντίον του ολοκληρωτισμού (από όπου και αν προέρχεται) , του φασισμού και του ρατσισμού. Ο φασισμός δεν έχει καμία θέση στους φοιτητικούς συλλόγους. Πρόσφατα διαγράψαμε από τον ΦΣ υποψήφιο που κατέβαινε με τη Χ.Α.. Τέλος, η συμμετοχή των φοιτητών είναι πολύ σημαντική. Καλύτερα να έρθουν και να ρίξουν λευκό, παρά να μην ψηφίσουν καθόλου. Η ψήφος είναι έκφραση!

13:30. Όλα φυσιολογικά και στο ΠΑ.ΠΕΙ.. Χαμηλότερη προσέλευση από πέρσι πάντως…

papei

13:00. Υψηλή προσέλευση στη Νομική ΕΚΠΑ και φέτος

νομική εκπα

12:30.  Ένταση πριν από λίγο στο ΑΠΘ. Σύμφωνα με το seleo.gr:

Περίπου 40 άτομα με κουκούλες, κράνη και ρόπαλα στα χέρια έκαναν την εμφάνισή τους μέσα και έξω από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο ανάμεσα στους πρώτους και στους φοιτητές που βρίσκονται μέσα στις σχολές για τις εκλογές, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας έχουν φτάσει στο σημείο. Συγκεκριμένα, τα άτομα βγήκαν από την Πολυτεχνική σχολή και κατευθύνθηκαν προς την Γεωπονική όπου έσπασαν τραπέζια και επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους.

12:25. Ησυχία και στο Γεωπονικό που συνήθως δίνει πρώτο – πρώτο αποτελέσματα. Ικανοποιητική η προσέλευση!

geoponiko

 

12:00. 11251487_482140755285060_2029734193_nΌλα ήσυχα και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Χαμηλότερη προσέλευση περιμένουν φέτος όπως μας εξηγεί ο Κωνσταντίνος Τζατζάς, πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Ιστορικού Αρχαιολογικού Ιωαννίνων και μέλος της ΠΑΣΠ,

Φέτος, δυστυχώς, θα υπάρχει μεγάλη αποχή συγκριτικά με άλλες χρονιές, και αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι καταργήθηκε η συνδιοίκηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, με αποτέλεσμα να χαθεί και το ενδιαφέρον. Οι φοιτητές παρατηρούμε ότι περιφρονούν τις φοιτητικές παρατάξεις,

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Φοιτητικές Εκλογές 2015: Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων

10:00. Όλα ήσυχα για την ώρα στην ΑΣΟΕΕ, που έχουν στηθεί κανονικά παραβάν:

IMG_20150513_112328

 

10.00.  Λύθηκε το πρόβλημα στο ΑΠΘ με την υπό κατάληψη πρυτανεία.

Μέσω ηλεκτρονικού συστήματος θα δοθούν, από τις Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ στους φοιτητικούς συλλόγους, οι κατάλογοι των εγγεγραμμένων φοιτητών, που δικαιούνται να ψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές, στα Τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής και της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, οι γραμματείες των οποίων βρίσκονται στο δεύτερο όροφο του υπό κατάληψη κτιρίου Διοίκησης.

Η Πρυτανεία του ΑΠΘ επισημαίνει, ότι έκανε αποδεκτή την πρόταση των φοιτητικών παρατάξεων να τους δοθούν οι κατάλογοι (σ.σ. την ευθύνη θα έχουν οι εφορευτικές επιτροπές), “θέτοντας σε προτεραιότητα τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών, έπειτα από την αδιαλλαξία των καταληψιών να παραχωρήσουν το κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ, που τελεί υπό κατάληψη από την προηγούμενη Τετάρτη 6/5, ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι φοιτητικές εκλογές και παρά τις πολλαπλές ενέργειες που έχει κάνει σε θέματα προσβασιμότητας στο ΑΠΘ”

09:55. Καλημέρα! Οι κάλπες έχουν ανοίξει. Σας θυμίζουμε τα mail info[at]neolaia.gr και gtsalikis[at]neolaia.gr είναι πάντα στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε.


 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;