Χυλόπιτα στο online dating; Δε φταις εσύ!
Ένα από τα καλά του online dating είναι ότι έχεις πολύ περισσότερες επιλογές για να γνωρίσεις ανθρώπους.

xylopita-online-dating

Ένα από τα καλά του online dating είναι ότι έχεις πολύ περισσότερες επιλογές για να γνωρίσεις ανθρώπους.

Μέσα σε μία ώρα μπορείς να μιλήσεις σε περισσότερα άτομα απ’ όσα θα μιλούσες μέσα σε μία βραδινή έξοδο. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι μπορεί να φας και πολύ περισσότερες χυλόπιτες από άτομα που δε θα απαντήσουν ποτέ στο μήνυμά σου ή θα σου απαντήσουν όχι και με τον πιο ωραίο τρόπο. Μη σε παίρνει όμως από κάτω.

Η απόρριψη είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και πολλές φορές μπορεί να σε απογοητεύσει. Ένα αναπάντητο μήνυμα μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις μήπως η φωτογραφία προφίλ σου δεν είναι αρκετά καλή, ότι το χιούμορ σου μάλλον δεν είναι και τόσο καλό ή ότι απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται για σένα. Η αλήθεια είναι ότι τίποτ’ απ’ αυτά δεν ισχύει και ότι θα πρέπει να δίνεις λιγότερη σημασία στην απόρριψη και περισσότερη σημασία στις επιτυχίες!

Κανένας από αυτούς που δε σου απάντησαν στο μήνυμά σου δεν ξέρουν πραγματικά τι άνθρωπος είσαι, τις ανησυχίες σου, τα κατορθώματά σου, τα χαρίσματα και τις ικανότητές σου. Και μπορεί να μην τα μάθουν ποτέ, αυτοί χάνουν.

Το γεγονός ότι το online dating δίνει τόσο πολλές επιλογές είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Είναι όμως και ο λόγος για τον οποίο κάποιος γίνεται πολύ επιλεκτικός και απορρίπτει οποιονδήποτε εύκολα μόνο και μόνο επειδή είναι 1-2 χρόνια πάνω/κάτω από το όριο που έχουμε βάλει ή 1-2 χιλιόμετρα πιο μακριά απ’ όσο είναι διατεθειμένος να διανύσει για ένα βγει ραντεβού.

Το να ξεκινήσεις online dating είναι ήδη πολύ σημαντικό βήμα γι’ αυτό μην αφήσεις μία online χυλόπιτα να σε απογοητεύσει! Είναι ότι χειρότερο να αφήσεις ένα άτομο που δεν έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου να σε επηρεάσει. Συνέχισε να κάνεις chat με αυτούς που όντως δίνουν σημασία και μην αφήνεις μικρά πράγματα να σε επηρεάζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;