Φοιτητικές Εκλογές 2015: Δείτε το πρόβλημα που προέκυψε στο ΑΠΘ!
Δείτε τι προέκυψε!

 ΑΠΘ: Αναστάτωση ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, σοβαρό πρόβλημα προκαλεί για τις φοιτητικές εκλογές 2015, η κατάληψη που πραγματοποιείται από την Τετάρτη 6 Μαΐου στο κτίριο της Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενημέρωσαν τις εισαγγελικές αρχές οι πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, στις φοιτητικές εκλογές 2015, που διεξάγονται με ευθύνη των Φοιτητικών Συλλόγων, οι κατάλογοι των εγγεγραμμένων φοιτητών, που δικαιούνται να ψηφίσουν, παραδίδονται από τις Γραμματείες των Τμημάτων στην εφορευτική επιτροπή, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας.

Όμως, όπως γνωστοποιείται σε ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΠΘ, προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα “η συνεχιζόμενη κατάληψη του κτιρίου Διοίκησης, στο οποίο στεγάζονται οι γραμματείες των Τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής και Τμημάτων της Σχολής Καλών Τεχνών, δημιουργεί εκ των πραγμάτων πρόβλημα στη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών στα συγκεκριμένα Τμήματα” και “αν δεν λειτουργήσει κανονικά το κτίριο Διοίκησης, δεν είναι δυνατό να παραδοθούν οι εκλογικοί κατάλογοι για τα συγκεκριμένα Τμήματα”.

Μάλιστα, το σχετικό ενημερωτικό έγγραφο, εκτός από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρμω Κακάλη, κοινοποιήθηκε και στον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ πραγματοποιείται από μέλη της Ομάδας Προσβασιμότητας και αλληλέγγυους, που διεκδικούν τη δημιουργία υποδομών, οι οποίες θα βελτιώσουν τις δυνατότητες της ισότιμης συμμετοχής των Ατόμων με Αναπηρία στην ακαδημαϊκή ζωή.

Περισσότερα νέα για τις φοιτητικές εκλογές 2015, κάνε LIKE στην ειδική σελίδα στο Facebook:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;