7 tips για να είσαι σε
Το καλοκαίρι πλησιάζει! Δες τα καλύτερα tips για να βγεις fit στην παραλία!

Το καλοκαίρι είναι η πιο hot (κυριολεκτικά όμως!) εποχή του χρόνου!

Kαι ας μη γελιόμαστε, κάπου τώρα αρχίζεις να σκέφτεσαι σοβαρά το πώς θα ξεφορτωθείς κανά-δυο κιλάκια προτού βγεις στην παραλία!

Είναι και λογικό! Κατά γενική ομολογία, παίρνεις μερικά κιλάκια τους χειμερινούς μήνες και ξαφνικά, λίγο μόλις μετρήσεις αντίστροφα τις μέρες για τον Ιούνιο, συνειδητοποιείς πως “πιάσαν” οι ζέστες και πως θα βγεις στην παραλία με το μαγιό σου.

Και δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα, όλοι στο “ίδιο καζάνι βράζουμε” μιας και όλοι, θέλουν να νιώθουν καλά με την εικόνα τους.

Διάβασε λοιπόν παρακάτω 7 tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να μπεις σε φόρμα λίγο πριν το καλοκαίρι (χωρίς όμως να λιμοκτονήσεις στην πείνα):

1. Θέσε τον στόχο σου ξεκάθαρα!

Ακόμη και αν είναι ένας στόχος τη βδομάδα. Άμα δεν ξέρεις τι ακριβώς αλλαγή θες να πετύχεις πάνω σου είναι εντελώς ανούσιο να ξεκινήσεις να κάνεις 10 διαφορετικά πράγματα! Τι εννοώ; Βάλε πχ. στόχο να χάνεις ένα κιλό τη βδομάδα ή να σφίξεις την κοιλίτσα σου, και αναλόγως με τον στόχο προσαρμόζεις και τις αντίστοιχες ενέργειές σου (αν θα επικεντρώσεις δηλαδή τις προσπάθειές σου στο διατροφικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου ή σε εκείνο της άσκησης).

2. Βάλε την κίνηση ή την γυμναστική στη ζωή σου!

Περπάτα περισσότερο, ανέβα στους ορόφους που θες με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ, αν έχεις την πολυτέλεια χρόνου και χρήματος, ξεκίνα ένα χόμπυ σχετικό με κάποιο σπορ ή γυμναστήριο, πήγαινε για τρέξιμο ή για τζόγκινγκ στο πάρκο, ή κάνε καμιά απλή άσκηση στο σπίτι (οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι πχ. δεν χρειάζονται manual αλλά ακόμη και αν σου είναι απαραίτητο ένα τέτοιο, βρες το στο youtube). Όποια μορφή έξτρα κίνησης ή άσκησης και αν επιλέξεις ένα είναι σίγουρο! Θα σε ωφελήσει πολύ και θα δεις και σε ένα -νορμάλ- χρονικό διάστημα  αποτέλεσμα στο σώμα σου, πράγμα που είναι άλλωστε και ο στόχος σου!

3. Ξεφορτώσου όλα τα ανθυγιεινά τρόφιμα από το σπίτι σου!

Δηλαδή: ό,τι ανήκει στην κατηγορία λιχουδιά και γουρουνιά! Ξέρεις εσύ! Τα σνακς τύπου τσιπς, τις σοκολάτες, τα 2λιτρα παγωτά, τα αλλαντικά και τα τυριά που είναι φουλ στα λιπαρά, τα αναψυκτικά κ.ά. Δεν χρειάζεται να συνεχίσω. Όλοι ξέρουμε ποιες είναι οι ανθυγιεινές μας συνήθειες.Και δεν σου λέω πέταξέ τα! Απλώς φώναξε τους φίλους σου ένα βράδυ και φάτε τα (εσύ με ρέγουλα ε!).

4. Πήγαινε ο ίδιος στο supermarket για ψώνια και ψάξε να βρεις μερικές healthy εναλλακτικές!

Δεν χρειάζεται πια να κάνεις παραγγελιές στους γονείς σου για το τι θες από το super market. Πηγαινε ο ίδιος και ξόδεψε λίγο χρόνο στο να δεις τι εναλλακτικές υπάρχουν σε όλες τις απαραραίτητες για την καθημερινή σου διατροφή κατηγορίες τροφίμων. Παράδειγμα τα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, οι χυμοί χωρίς προσθήκη ζάχαρης, τα μπισκότα, τα ζελέ και οι σοκολάτες με στέβια και φυσικά γλυκαντικά, τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως, οι ξηροί καρποί χωρίς αλάτι, τα αποξηραμένα φρούτα κοκ.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;