Γιορτή της Μητέρας 2015: Οι καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις δώρων!
Δες τη λίστα με τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις (από 5,98€ έως 135€) δώρων !

Κάθε χρόνο, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας!

Φέτος η Γιορτή της Μητέρας είναι την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.

Κι ακόμη κι αν κάτι τέτοια σου μοιάζουν στερεότυπα και εμπορικά, ωστόσο είναι μιας “πρώτης τάξεως” ευκαιρία να δείξεις στη μητέρα σου, για μια επιπλέον φορά το χρόνο, χωρίς να είναι η γιορτή, ή τα γενέθλια της ότι την νοιάζεσαι, την αγαπάς, ότι αναγνωρίζεις όλα όσα σου έχει προσφέρει, και εκείνα που συνεχίζει να σου προσφέρει.

Γιατί είτε την αποκαλείς “μάνα”, είτε “μητέρα”, ή “μαμά” ένα είναι το σίγουρο: ήταν, είναι, και θα είναι, ες αεί, η γυναίκα που θα σε αγαπά άνευ όρων, που θα είναι εκεί και στα εύκολα, και στα δύσκολα, που θα αγαπά ακόμη και τα ελαττώματά σου, που θα σε υπερασπίζεται σε τρίτους, ακόμη κι όταν έχεις άδικο, για να σε “κατσαδιάσει” μετά prive. Εκείνη που θα σε βλέπει ως το πιο έξυπνο, το πιο όμορφο και το πιο τέλειο παιδί του κόσμου, κυρίως όταν στην πραγματικότητα απέχεις “έτη φωτός” από αυτή την περιγραφή.

Εκείνη για την οποία θα είσαι πάντα “ο μικρός ή η μικρή της” όσο χρονών κι αν φτάσεις. Εκείνη που θα σε νοιάζεται αρκετά ώστε να σου λέει να πάρεις ζακέτα μαζί σου, ακόμη κι όταν θα έχει 30 βαθμούς έξω, γιατί θα νοιάζεται μη τυχόν κρυώσεις. Εκείνη που μπορεί να σε κάνει έξαλλο, και να σε βγάζει “εκτός εαυτού”, αλλά προσωρινά μονάχα γιατί σου είναι αδύνατον να της κρατήσεις κακία, μιας και γνωρίζεις ότι έχει καλή πρόθεση. Γιατί η μητέρα σου είναι ένα από τα λίγα άτομα σε αυτό τον μεταβλητό κόσμο, που θεωρείς “σταθερά” σου. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει να “τιμήσεις” την ημέρα της μητέρας, γιορτάζοντας όπως αρμόζει την δική σου μανούλα.

Αρχικά μια αγκαλιά, κι ένα φιλί είναι τα προαπαιτούμενα, μαζί με το “Χρόνια πολλά” που θα της ευχηθείς. Ωστόσο, επειδή πλέον δεν είσαι πέντε χρονών για να της κάνεις δώρο μια ζωγραφιά, εμείς σκεφτήκαμε να σου φτιάξουμε μια λίστα με τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις (από 5,98€ έως 135€) δώρων που είναι “ότι πρέπει” για την περίσταση. Και, με τη δυνατότητα μάλιστα online αγοράς, ώστε να κάνεις τα ψώνια σου εύκολα, ξεκούραστα, και γρήγορα.

1. Λουλούδια: γιατί είναι μια διαχρονική επιλογή, και “κακά τα ψέματα” όλες οι γυναίκες έχουν αδυναμία στα λουλούδια.

Μπουκέτο λουλουδιών “Γιορτή της Άνοιξης”

Τιμή: 18.55€

Αγόρασε το

 Κόκκινο & ροζ στρογγυλό μπουκέτο λουλουδιών

Τιμή: 25 €

Αγόρασε το

– Ψάθινη κούπα με τριαντάφυλλα 

Τιμή: 30 €

Αγόρασε το

– 12 κόκκινα τριαντάφυλλα με αρκουδάκι

Τιμή: 40 €

Αγόρασε το

2. Τα “experiences”: δηλαδή εκείνα τα δώρα που έχουν να κάνουν με υπηρεσίες που θα αρέσουν σίγουρα στη μητέρα σου, όπως για παράδειγμα ένα πακέτο περιποίησης και ομορφιάς ή ένα πακέτοολιγόωρων σεμιναρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (αν έχει το μεράκι να μαθαίνει νέα πράγματα στους συγκεκριμένους τομείς).

– Λούσιμο, θεραπεία ενυδάτωσης & αναδόμησης και κούρεμα με φορμάρισμα ή χτένισμα, από το κομμωτήριο “All Cut About”

Τιμή: 5€

Αγόρασε το

– Βαφή, λούσιμο, χτένισμα ίσιο ή φλού και μία θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης μαλλιών 

Τιμή: 17€ 

Αγόρασε το

– Βαφή, λούσιμο με μασάζ, χτένισμα απλό ή βραδινό και μία θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης μαλλιών

Τιμή: 19€

Αγόρασε το

– Αναζωογονητική Θεραπεία Μαλλιών & Χτένισμα διάρκειας 1 ώρας

Τιμή: €20

Αγόρασε το

– Ολοκληρωμένο manicure και pedicure (απλά ή γαλλικά) και ΔΩΡΟ μία ενυδάτωση προσώπου 20′, από το Chic Nails

Τιμή: 6€

Αγόρασε το

– Manicure με Ημιμόνιμη Βαφή επιλογής από απλό ή γαλλικό καθώς επίσης διατίθενται και χρώματα που αλλάζουν ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος της σειράς Nfu.Oh της εταιρίας Pop Artist, διάρκειας 3 εβδομάδων και Δώρο τα σχέδια και η Αφαίρεση, από το Κέντρο αισθητικής «D Nails»

Τιμή: 7€

Αγόρασε το

– Spa manicure ή pedicure, με ημιμόνιμη βαφή, απλό ή γαλλικό και με τα σχέδια δώρο και (1) αποτρίχωση άνω χείλους, από το Golden Beauty 

Τιμή: 8€

Αγόρασε το

– Foot Reflexology Massage (δηλαδή μασάαζ ρεφλεξολογίας ποδιών) διάρκειας μισής ώρας

Τιμή: €28

Αγόρασε το

– Σεμινάριο Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής (Demonstration) διάρκειας 3 ωρών

Τιμή: €35

Αγόρασε το

– Full Body Ολιστικό Ενεργειακό Μασάζ με συνδυασμό πολλών τεχνικών, Αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια, Τεχνικές Shiatsu, Βεντουζοθεραπεία, Μοξαθεραπεία, Reiki, Hot Τowel, Ρεφλεξολογία άκρων και Αγιουβέρδικο Μασάζ κεφαλής διάρκειας 90 λεπτών απο τον ολιστικό θεραπευτή, από το «Zen Massage»

Τιμή: 29€

Αγόρασε το

– Oλοκληρωμένη θεραπεία σώματος και προσώπου συνολικής διάρκειας 3 ωρών και 40′ που περιλαμβάνει 1 VIP Golden Relax Therapy σώματος και 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου, από το υπερπολυτελές “The Golden Athens Spa”

Τιμή: 30€

Αγόρασε το

– VIP GOLDEN LUXURY συνολικής διάρκειας 4 ωρών που περιλαμβάνει full body massage, βαθύ καθαρισμό προσώπου με διαμάντια ή υπέρηχο και anti-ageing therapy, από το υπερπολυτελές “The Golden Athens Spa”

Τιμή: 39€

Αγόρασε το

– Full Body Massage & Facial Spa διάρκειας 1 ώρας

Τιμή: €50

Αγόρασε το

– Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Λιπογλυπτικής 14 Συνεδριών με ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών, χειρωνακτικά μασάζ & μηχανήματα για την καταπολέμηση της επίμονης κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

Tιμή: 29€

Αγόρασε το

– Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος και σύσφιξης με 60 Συνεδρίες που περιλαμβάνουν: 12 θεραπείες Cavijet, 12 θεραπείες Vacuum, 12 θεραπείες Pressotherapy, 12 θεραπείες Ultratone και 12 επισκέψεις σε κλινικό διατροφολόγο, από το κέντρο ιατρικής κοσμετολογίας «Medical Εsthetic»

Tιμή: 50€

Αγόρασε το

3. Ένα σετ με αφρόλουτρο και body lotion ή γαλάκτωμα σε φρουτένια/λουλουδένια αρώματα. Αποτελούν ένα δώρο με γυναικείο χαρακτήρα, είναι πρακτικά, χαλαρωτικά, και όσα κι αν έχει ποτέ δεν είναι αρκετά.

– THE MINI BOX OF LOVE BERRYLICIOUS (Bubble bath Raspberry & Blackberry 100ml & Body lotion Strawberry 100ml & Body puff)

Τιμή: 5,98€

Αγόρασε το

– I LOVE…THE BEST OF THE BEST COLLECTION (Bubble bath mango & papaya 500ml & Hand crème 75ml Raspberry & Blackberry & Body spritzer Strawberry 100ml & Body butter coconut & crème 200gr & Strawberry & cream glossy lip gloss 75ml & Shower cap)

Τιμή: 15,46 €

Αγόρασε το

– Neal’s Yard REVIVE Frankincense and Mandarin Organic Body Collection (Frankincense & Mandarin Shower Cream 100ml & Frankincense & Mandarin Body Lotion 50ml)

Τιμή: 19,80€

Αγόρασε το

– I LOVE…THE VANITY CASE (Bubble bath mango & papaya 500ml & Shower smoothie Raspberry & Blackberry 200ml & Body spritzer Strawberry 100ml & Hand crème Raspberry & Blackberry 75ml & Body butter coconut & crème 200gr)

Τιμή: 21,44€

Αγόρασε το 

4. Ένα φουλάρι το οποίο θα είναι σε λεπτό ύφασμα ώστε να το φορέσει τώρα την άνοιξη, και το καλοκαίρι να το έχει για πασμίνα για τα βράδια που θα έχει δροσιά.

– Μωβ φουλάρι με έθνικ παραστάσεις

Τιμή: 12,99€

Αγόρασε το

– Γυναικείο Φουλάρι “Flowers” Biston

Τιμή: €14.90

Αγόρασε το 

– Φουλάρι σε nude χρώμα

Τιμή: 27€

Αγόρασε το

– Φουλάρι ανάγλυφο floral σε lime απόχρωση

Τιμή: 27€

Αγόρασε το

5. Ένα πορτοφόλι, μιας και είναι ένα δώρο πρακτικό κι εύχρηστο που δεν “πέφτει” ποτέ από τη μόδα.

– Γυναικείο Πορτοφόλι “British Flag” Gts Moda Italia

Τιμή: €12.90

Αγόρασε το

– Πορτοφόλι μπλε ηλεκτρίκ 

Τιμή: 12,99€

Αγόρασε το

– Γυναικείο Πορτοφόλι “Paris” Gts Moda Italia

Τιμή: €14.90

Αγόρασε το

– Γυναικείο πορτοφόλι Folli Follie μαύρο

Τιμή: 33,30€

Αγόρασε το

– Γυναικείο πορτοφόλι Calvin Klein Jeans κόκκινο

Τιμή: 46,90€

Αγόρασε το

6. Για την περίπτωση που είναι καπνίστρια, και συγκεκριμένα αν καπνίζει στριφτά τσιγάρα, ένα ωραίο, χρήσιμο και πρακτικό δώρο που μπορείς να της κάνεις είναι μία θήκη καπνού με ξεχωριστό χώρισμα για τα φιλτράκια).

– Μια καπνοθήκη με ζωηρά χρώματα αφιερωμένη στους λάτρεις των “Lego”

Τιμή: 12,50€

Αγόρασε τη

– Μοναδικής ομορφιάς καπνοθήκη, στολισμένη με άνθη που σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης

Τιμή: 12,50€

Αγόρασε τη

7. Μια τσάντα, γιατί ως γνωστόν για κάθε γυναίκα, όσες κι αν έχει δεν θα είναι ποτέ αρκετές.

– Γυναικεία Τσάντα Ώμου “Crossbody” Ukb

Τιμή: €31.90

Αγόρασε τη

– Γυναικεία Τσάντα Χειρός “Grab Sathel” Ukb (διαθέσιμη σε κόκκινο, μαύρο και μοβ χρώμα)

Τιμή: €34.90

Αγόρασε τη

– Γυναικεία Τσάντα Χειρός “Bimbo” Ukb

Τιμή: €39.90

Αγόρασε τη

– Τσάντα σε nude χρώμα

Τιμή: 49,99€

Αγόρασε τη

8. Μια ψηφιακή κορνίζα, για να ξεφύγεις από τις τετριμμένες επιλογές των απλών κορνιζών, ώστε να της περασεις μέσα όλες τις αγαπημένες της φωτογραφίες.

– Ψηφιακή κορνίζα ROLLEI Degas 70 Red

Τιμή: 32,99€

Αγόρασε τη 

– Ψηφιακή κορνίζα INTENSO 7″ Photo Agent

Τιμή: 39.90€ 

Αγόρασε τη 

9. Μία συσκευή μασάαζ γιατί θα της δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώνει, και θα την ξεκουράζει σε καθημερινή βάση, όποτε εκείνη το έχει ανάγκη, και μάλιστα στην άνεση του χώρου της.

– MEDISANA MMI (Μίνι μασάζ σώματος)

Τιμή: 14.99€

Αγόρασε το

– MEDISANA Ecomed (Υδρομασάζ ποδιών • Με ή χωρίς νερό • Αφαιρούμενοι κύλινδροι • Ειδικές προεξοχές • Εντατική ρεφλεξολογία)

Τιμή: 45.90€

Αγόρασε το

10. Ένα βιβλίο, στο οποίο μπορείς να γράψεις και κάποια αφιέρωση στις πρώτες σελίδες για να το κάνεις ακόμη πιο προσωπικό, στην περίπτωση που της αρέσει να διαβάζει στον ελεύθερό της χρόνο.

– “The Sunrise” της Victoria Hislop 

Τιμή: 11.67€

Αγόρασε το

– “Η μεγάλη χίμαιρα” του Καραγάτση Μ.

Τιμή: 11.76€

Αγόρασε το

– “Τα αδημοσίευτα” του Αρκά

Τιμή: 5.99€

Αγόρασε το

11. Ένα μουσικό κουτί, στην περίπτωση που η μητέρα σου είναι “ρομαντική” ψυχή και της αρέσουν τέτοιου είδους συμβολικά, διακοσμητικά δώρα.

– Μουσικό κουτί γραφομηχανή

Τιμή: 39,90€

Αγόρασε το

– Μουσικό κουτί – Γραμμόφωνο

Τιμή: 34,90€

Αγόρασε το

12. Mία ακόμη πρόταση για εξατομικευμένη κούπα με αφιέρωση ειδικά για την ίδια, και μία πρόταση για ένα βιβλίο vintage αισθητικής, το οποίο είναι ουσιαστικά κουτί-μυστική θήκη για να μπορεί να αποθηκεύσει ότι εκείνη θέλει.

– Κούπα – Η καλύτερη μαμά του κόσμου

Τιμή: 9,90€

Αγόρασε το

– Βιβλίο μυστική θήκη – Μπισκότα Αθηνών

Τιμή: 14,90€

Αγόρασε το

13. Ένα κόσμημα το οποίο θα το φορά και με όλα της τα ντυσίματα, και θα της φτιάχνει τη διάθεση απλώς και μόνο επειδή της το έχει κάνει δώρο το παιδί της.

– Γυναικείο βραχιόλι Juicy Couture

Τιμή: 23,90€

Αγόρασε το

– Γυναικείο βραχιόλι Juicy Couture 

Τιμή: 26,90€

Αγόρασε το

– GREGIO Βραχιόλι από ροζ επιχρυσωμένο Ασήμι 925

Τιμή: 35€

Αγόρασε το

– Γυναικείο βραχιόλι Folli Follie

Τιμή: 45€

Αγόρασε το

– GREGIO Βραχιόλι από επιχρυσωμένο Ασήμι 925

Τιμή: 48€

Αγόρασε το

– GREGIO Βραχιόλι από ροζ επιχρυσωμένο Ασήμι 925

Τιμή: 48€

Αγόρασε το

– GREGIO Βραχιόλι από ροζ επιχρυσωμένο Ασήμι 925

Τιμή: 59€

Αγόρασε το

– Γυναικεία σκουλαρίκια JUICY COUTURE

Τιμή: 23,90€

Αγόρασε τα

– Γυναικεία σκουλαρίκια Folli Follie

Τιμή: 31,50€

Αγόρασε τα

– Γυναικείο κολιέ Folli Follie

Τιμή: 54€

Αγόρασε το

– GREGIO Felicity Rose Gold Stainless Steel Bracelet

Τιμή: 135€

Αγόρασε το 

– Γυναικείο ρολόι Folli Follie πορτοκαλί

Τιμή: 63€

Αγόρασε το 

– Γυναικείο ρολόι Folli Follie ροζ

Τιμή: 63€

Αγόρασε το 

14. Ένα καλάθι με διάφορα εκλεκτά εδέσματα για να καλύψεις τις υψηλές γαστριμαργικές της απαιτήσεις. 

– Καλάθι της μαμάς by Nannuka (Συσκευασία που περιέχει: Σάλτσα ντομάτα – ελιές “Simply Greek” 280g, Λαζανόφυλλα με πατάτα “Χιώτικο Κελάρι” 200g, Χυλοπιτάκι “Ανδρίτσαινα” 500g, Πατέ ψητής μελιτζάνας Amvrosia Gourmet 200g, Μπισκότα με γεμιση πραλίνας Royal Deli 350g,
Σοκολάτα Υγείας & Γάλακτος Wish χωρίς ζάχαρη 75g, Μέλι Πευκοθύμαρο “Μελίγυρις” 270g)

Τιμή: 23€

Αγόρασε το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;