Ψηφιακό μάρκετινγκ, μέσω e-learning, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το e-DigiMa!

edigima

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το e-DigiMa, ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε ψηφιακό μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα μέσω e-learning που προτείνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ στην ψηφιακή εποχή, e-marketing plan, ηλεκτρονικά δίκτυα πώλησης, διαφήμιση στα ψηφιακά μέσα, content marketing, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέτρηση αποτελεσματικότητας ενεργειών ψηφιακού μάρκετινγκ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Σε κάθε ενότητα οι συμμετέχοντες αποκτούν το βασικό υπόβαθρο μέσω μελέτης διαδραστικού υλικού στο οποίο περιλαμβάνονται διαδραστικές παρουσιάσεις, πρακτικά παραδείγματα, ασκήσεις αυτο-εξάσκησης και μελέτες περίπτωσης.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν σχετικές γνώσεις αλλά και επαγγελματίες που απασχολούνται ή σκοπεύουν να απασχοληθούν με social media, e-shops, SEO, content marketing, διαφήμιση στο διαδίκτυο κτλ.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει, σε μορφή ηλεκτρονικής μάθησης, ένα βασικό μέρος της εκπαίδευσης ψηφιακό μάρκετινγκ & κοινωνικά δίκτυα (DigiMa) που παρέχεται από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (KEK) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε δια ζώσης εκπαίδευση.

Η 2η σειρά e-DigiMa ξεκινά στις 18 Μαϊου και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στην εκπαίδευση ολοκληρώνεται στις 17 Μαϊου.

Για περισσότερες πληροφοριες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος ενώ μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;