Οι τρόποι που υπονομεύεις «κατά λάθος» τη σχέση σου! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 28 Απριλίου 2015

Αυτοί είναι οι 8 τρόποι με τους οποίους υπονομεύεις «κατά λάθος» τη σχέση σου.

Κάνοντας τα παρακάτω, ουσιαστικά υπονομεύεις τη σχέση σου και την οδηγείς με απόλυτη ακρίβεια στην αποτυχία, aka.στον χωρισμό. 

1. Με το να ψάχνεις τα πράγματα του συντρόφου σου όταν εκείνος δεν είναι παρόν, ή το να τον «κατασκοπεύεις» είτε παρακολουθώντας τον, είτε με το να διαβάζεις κρυφά τα μηνύματά του στο κινητό και στα social media όταν εκείνος δεν είναι παρών. Το να μην του έχεις εμπιστοσύνη, ενώ εκείνος δεν σου έχει δώσει τέτοια δείγματα, δεν είναι υγιές. Plus, όταν το αντιληφθεί θα «πέσεις» στα μάτια του, και δεν θα σου έχει εκείνος εμπιστοσύνη, και με το δίκιο του, δηλαδή.

2. Το να ανταλλάξετε κωδικούς στα social media και να μπορεί να μπαίνει ο ένας στα αντίστοιχα προφίλ του άλλου, απολύτως ελεύθερα. Καλό είναι και οι δυο σας, για να μπορέσετε να επιτύχετε τη διατήρηση των ισορροπιών, και την απαιτούμενης ιδιωτικότητας να θέσετε και κάποια όρια.

3. Το να κάνεις σκηνές και να ξεκινάς καυγάδες χωρίς σοβαρό λόγο, επιειδή π.χ. δεν σου απάντησε κάποια στιγμή αμέσως στο τηλέφωνο, ή επειδή δεν σου απάντησε αμέσως σε κάποιο μήνυμα σου. Δεν μπορεί να είναι κάποιος «stand-by» 24 ώρες το 24ωρο. Κατάλαβέ το.

4. Το να ζηλεύεις τις παρέες του, και κυρίως τις παρέες του με άτομα του αντίθετου φύλου. Δεν γίνεται να αλλάξει ο άνθρωπος τις παρέες που έχει μια ζωή επειδή εσύ ζηλεύεις και τον «ίσκιο» του ακόμα.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ