6 tips για να φιλάς καλύτερα! (Λίστα)
Το "manual" για να δίνεις τα καλύτερα φιλιά ever!

Δες στη λίστα που ακολουθεί τα 6 tips για να φιλάς καλύτερα! Παρόλο -προφανώς- και δεν υπάρχει μεθοδολογία για το πώς να φιλάς, ωστόσο μερικές λεπτομέρειες καλό είναι να τις προσέχεις, μιας και μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

1. Την ανάσα σου. Και δεν λέμε για το προφανές, τύπου μην φας κάποιο φαγητό με σκόρδο. Αυτό είναι αυτονόητο άλλωστε. Αυτό που πρέπει να παρατηρήσεις στον εαυτό σου, είναι αν κάποιες τροφές είναι δύσπεπτες από τον οργανισμό σου, και γι’αυτό κάνουν το στόμα σου να μυρίζει άσχημα, ακόμη κι αν μετά πλύνεις τα δόντια σου ή μασήσεις κάποια τσίχλα. Όσο καλή τεχνική κι αν έχεις στο φιλί, αν για παράδειγμα ο οργανισμός σου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει σωστά τη διαδικασία της πέψης σε κάποιες τροφές, τότε η ανάσα σου θα μυρίζει άσχημα, γεγονός που θα δυσχεράνει την καλή εντύπωση που θες να δημιουργήσεις με τα φιλιά σου.

2. Τον σωστό τρόπο που χειρίζεσαι τη γλώσσα σου. Εν ολίγοις, η τακτική του “tongue all over the place” δεν είναι αυτή που πρέπει να εφαρμόσεις. Για την ακρίβεια, θέλει “τόσο-όσο” και με διαλείμματα, εντελώς “άνευ” γλώσσας, κατά τη διάρκεια του φιλιού.

3. Μην δαγκώνεις.Όσο κι αν μπορεί να σου φαίνεται ωραίο “πάνω στο passion” δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να του κόψουν κομμάτια δέρματος την ώρα που τον φιλάνε. Κι αν θες απαραιτήτως να δαγκώσεις το “je t’aime” σου λιγάκι, φρόντισε να είναι “μαλακά”. Μη χρειαστεί μετά πρώτες βοήθειες.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;