Negotiations Workshop by ThinkBiz @ ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Χρειάστηκε ποτέ να διαπραγματευτείς για κάτι; Και αν ναι, πόσο επιτυχημένα το έκανες;

thinkbiz

Χρειάστηκε ποτέ να διαπραγματευτείς για κάτι; Και αν ναι, πόσο επιτυχημένα το έκανες;

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται παντού, από τη διαδικασία εύρεσης εργασίας μέχρι τις πωλήσεις και τις εμπορικές συμφωνίες. Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, το ρόλο και τη σημασία τους στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, το ThinkBiz σε συνεργασία με την Ρητορική Εταιρία Ελλάδας διοργανώνει το Negotiations Workshop την Τετάρτη, 29 Απριλίου. Την εκδήλωση θα φιλοξενήσει η θερμοκοιτίδα – πολιτιστικό κέντρο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5 στο κέντρο της Αθήνας).

Ο Ηλίας Καπουτσής, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής και Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα μας μυήσει στον κόσμο των διαπραγματεύσεων και θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε βασικές μεθόδους και πρακτικές για αποτελεσματικές διαπραγαματεύσεις.

Αυτό όμως, είναι μόνο η αρχή, αφού η ομάδα του ThinkBiz δεν αρκείται σε ένα συνηθισμένο workshop.  Γι’ αυτό το λόγο, έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με την Ρητορική Εταιρία Ελλάδας ένα ομαδικό διαδραστικό παιχνίδι για τους συμμετέχοντες, με σκοπό να τους βοηθήσει να αφομοιώσουν πλήρως και να εφαρμόσουν απευθείας στην πράξη όλα όσα θα ακούσουν.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Negotiations Workshop εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;