Ευκαιρίες καριέρας: Γίνε αεροσυνοδός!
Είσαι νέος ή νέα που θες να "απογειωθείς", κυριολεκτικά, επαγγελματικά; Θες να "ανοίξεις τα φτερά" σου και να κάνεις καριέρα εργαζόμενος/η σε μια αεροπορική εταιρεία; Δες εδώ τη μοναδική ευκαιρία καριέρας του Airline Training Center!

Είσαι νέος ή νέα που θες να “απογειωθείς”, κυριολεκτικά, επαγγελματικά;

Θα σε ενδιέφερε να γίνεις αεροσυνοδός, ώστε να συνδυάσεις ταυτόχρονα τη δουλειά σου, με την πραγματοποιηση του ονείρου σου να ταξιδεύσεις σε όλο τον κόσμο;

Λατρεύεις τα αεροπορικά ταξίδια, και λαχταράς να γυρίσεις τον κόσμο και να δεις άλλα μέρη, να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους, και διαφορετικές κουλτούρες, ενώ ταυτόχρονα θα εργάζεσαι ώστε να αποκατασταθείς επαγγελματικά;

Θες να “ανοίξεις τα φτερά” σου και να κάνεις καριέρα εργαζόμενος/η σε μια αεροπορική εταιρεία;

Το Airline Training Center A.T.C. είναι εκείνο που μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Φόρεσε την “ζώνη ασφαλείας” του AIRLINE TRAINING CENTER και απογειώσου επαγγελματικά!

Το Airline Training Center A.T.C. είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association). Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των Αεροπορικών Εταιρειών και των Τουριστικών Πρακτορείων γεγονός που εγγυάται την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των υποψηφίων του.

Συγκεκριμένα, το Airline Training Center A.T.C. προετοιμάζει κατάλληλα τους υποψήφιους ώστε όχι μόνο να αποκτήσουν το πτυχίο της ΙΑΤΑ, αλλά και να καταρτιστούν πρακτικά επάνω στο αντικείμενο, ώστε να αποτελέσουν μετέπειτα τους αρτιότερα εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Airline Training Center A.T.C.:

– Κάθε χρόνο εκπαιδεύονται εκεί εκατοντάδες επαγγελματίες της αεροπορίας.

Μέχρι σήμερα έχουν φέρει στο 100% εις πέρας τη δέσμευση τους για την βέλτιστη κατάρτιση ενός εργατικού δυναμικού που να καθιστά την Αεροπορική και Τουριστική βιομηχανία βιώσιμη, ασφαλή κι αποδοτική.

Τα ATC μαθήματα καλύπτουν τις πραγματικές προκλήσεις στον εργασιακό χώρο. Ο κάθε υποψήφιος, χάρη σε αυτά, θα είναι σε θέση να κατανοήσει τις εκπαιδευτικές πρακτικές πάνω σε διεθνή πρότυπα και κανονισμούς της παγκόσμιας Αεροπορικής βιομηχανίας, και να καλύψει τις πραγματικές της προκλήσεις κι απαιτήσεις στο έπακρον.

– Η ATC προσφέρει ευέλικτες λύσεις εκπαίδευσης μιας και ουποψήφιος έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των μαθημάτων σε μια τάξη, τη μάθηση εξ αποστάσεως, ή σε εταιρεία. Δηλαδή επιλέγει τη μορφή της εκπάιδευσής του βάσει των εξατομικευμένων αναγκών και του διαθέσιμου budget του.

– Το Airline Training Center A.T.C. αποτελεί εγγύηση για αποτελεσματικά μαθήματα, ώστε να είσαι σε θέση να “χτίσεις” μια επαγγελματική πορεία στον τομέα της Αεροπορικής και Τουριστικής Βιομηχανίας πάνω σε στέρεα ερείσματα,τα οποία πρόκειται να σε κάνουν έναν από τους πιο ανταγωνιστικους υποψήφιους στον κλάδο.

Συμπλήρωσε τώρα την online αίτηση εγγραφής και κάνε τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες πραγματικότητα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
0'
86 - 72
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
'
22 - 15
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;