Startup Weekend Βlue Growth Piraeus από 29 έως 31 Μαΐου 2015
Αγόρασε το εισιτήριο σου!

startup

Το Startup Weekend Βlue Growth Piraeus αποτελεί μέρος του θεσμού του Startup Weekend, ενός παγκοσμίου κινήματος που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών σε διάφορους κλάδους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, η οποία έχει οργανώσει πάνω από 1800 εκδηλώσεις σε 100 χώρες τα πέντε τελευταία χρόνια.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός UP Global, που βρίσκεται πίσω από το θεσμό του StartupWeekend, μπορεί να έχει έδρα το Seattle της Washington, ωστόσο μέλη της κοινότητας δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο!

Ο Πειραιάς και το επιμελητήριο , φιλοξενώντας το Startup Weekend θα αποτελέσουν μέρος αυτής της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας. Η πόλη του Πειραιά διαθέτει αφθονία έμπειρων αλλά και εκκολαπτόμενων επιστημόνων, με ταλέντο και δημιουργικότητα, οι οποίοι πρέπει να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας. Μέσα από το Startup Weekend Piraeus Blue Growth, οι άνθρωποι αυτοί αποκτούν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν, να εκθέσουν το δυναμισμό τους και να δουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εγχειρημάτων τους μέσα σε 54 ώρες!

Στο πλαίσιο του Startup Weekend Piraeus Blue Growth οι συμμετέχοντες, προερχόμενοι από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνει από κατασκευαστές ιστοσελίδων και μηχανικούς λογισμικού, business graduates, graphic designers, user interface designers έως ακόμα και φοιτητές, σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα projects, τα οποία εξελίσσουν κατά τη διάρκεια του τριημέρου, στο πλαίσιο οργανωμένων εργαστηρίων και με τη καθοδήγηση ειδικών στους τομείς των business consulting και marketing.

Στο τέλος της διοργάνωσης παρουσιάζουν την πρόοδο των εργασιών τους στο κοινό καθώς και σε μία επιτροπή αξιολόγησης, με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής, αλλά και από πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες και χορηγούς.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα: www.up.co.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;