Είναι ο οργασμός εγκεφαλική λειτουργία τελικά;
Τελικά ο οργασμός είναι περισσότερο εγκεφαλική υπόθεση ή ανατομική; Η "πολυπόθητη" απάντηση!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσον ο οργασμός είναι μια καθόλα ανατομική λειτουργία, ή αν επηρεάζεται και από τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου; Τελικά σε τι βαθμό το μυαλό μπορεί να ορίσει το αν κάποιος θα φθάσει σε οργασμό ή όχι;

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, ίσως, είναι το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο, καθώς ενορχηστρώνει την απόλαυση κατά τη διάρκεια του sex.

Παρόλο που μπορεί να φανεί περίεργο, το να φθάσει κάποιος σε οργασμό έχει μεγαλύτερη σχέση με το τι συμβαίνει στο μυαλό σου εκείνη τη στιγμή, παρά με το τι συμβαίνει στο σώμα σου.

Ασφαλώς και η φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά το μυαλό σου παίζει ακόμη σημαντικότερο, από αυτόν που θα μπορούσες να φανταστείς.

Εξίσου ενδιαφέρον, ασφαλώς, είναι το πώς οι οργασμοί επιδρούν στον εγκέφαλό μας. Αυτά τα κύματα ευχαρίστησης είναι τόσο ισχυρά που για εκείνη τη στιγμή “αδειάζουν” τον εγκέφαλο από σκέψεις, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν τη ροή του αίματος σε όλα τα σημεία του ανθρωπίνου σώματος.

Το να έρχεται κάποιος σε οργασμό, μειώνει τα επίπεδα φόβου και άγχους οδηγώντας σε μια κατάσταση έκστασης.

Ο οργασμός έχει την ίδια επίδραση τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, γεγονός που έχει αποδειχτεί και επιστημονικά μέσω της παρατήρησης των αντιδράσεων των ανθρώπων σε μηχανήματα για MRI (μαγνητικούς τομογράφους).

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;