Η Madonna δοκιμάζει το stand up comedy!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2015

«Το όνειρό μου είναι να ζήσω την απλότητα», λέει η βασίλισσα της ποπ Madonna στον παρουσιαστή του «Tonight Show» Jimmy Fallon. «Συνήθως ανεβάζω διάφορα υπερθεάματα, που τρελαίνουν όλους τους συνεργάτες και πάντα ήθελα να κάνω κάτι απλό», συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

«Έχεις κάνει ποτέ stand up comedy» την ρωτά ο παρουσιαστής και η καλλιτέχνιδα δέχεται την πρόκληση και ανεβαίνει πάνω στη σκηνή για να προσπαθήσει να κάνει το τεράστιο τηλεοπτικό κοινό (περίπου 4 εκατομμύρια τηλεθεατές) να γελάσουν. «Παιδιά, θα γελάτε αν τα αστεία μου είναι χάλια;» είπε η Madonna λίγο πριν αρχίσει το νούμερό της, το οποίο κινήθηκε σε αστεία για την προτίμησή της στους νεότερους άντρες, την καλλιτεχνική της φύση και τα ραντεβού με τους μικρότερους ηλικιακά εραστές.

Αν και λίγο ταραγμένη, οι κριτικές που απέσπασε η βασίλισσα της ποπ διίστανται. Κάποιοι σχολίασαν ότι είναι τόσο καλή κωμικός, όσο και ηθοποιός. Άλλοι, όπως ο σχολιαστής του Independent, χαρακτήρισαν την προσπάθεια τίμια, κυρίως γιατί μίλησε για καταστάσεις που έχει ζήσει και τις ξέρει καλά. Εσάς πως σας φαίνεται;

Δείτε το video.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ