Η Madonna δοκιμάζει το stand up comedy!
Μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό του Jimmy Fallon.

«Το όνειρό μου είναι να ζήσω την απλότητα», λέει η βασίλισσα της ποπ Madonna στον παρουσιαστή του “Tonight Show” Jimmy Fallon. «Συνήθως ανεβάζω διάφορα υπερθεάματα, που τρελαίνουν όλους τους συνεργάτες και πάντα ήθελα να κάνω κάτι απλό», συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

«Έχεις κάνει ποτέ stand up comedy» την ρωτά ο παρουσιαστής και η καλλιτέχνιδα δέχεται την πρόκληση και ανεβαίνει πάνω στη σκηνή για να προσπαθήσει να κάνει το τεράστιο τηλεοπτικό κοινό (περίπου 4 εκατομμύρια τηλεθεατές) να γελάσουν. «Παιδιά, θα γελάτε αν τα αστεία μου είναι χάλια;» είπε η Madonna λίγο πριν αρχίσει το νούμερό της, το οποίο κινήθηκε σε αστεία για την προτίμησή της στους νεότερους άντρες, την καλλιτεχνική της φύση και τα ραντεβού με τους μικρότερους ηλικιακά εραστές.

Αν και λίγο ταραγμένη, οι κριτικές που απέσπασε η βασίλισσα της ποπ διίστανται. Κάποιοι σχολίασαν ότι είναι τόσο καλή κωμικός, όσο και ηθοποιός. Άλλοι, όπως ο σχολιαστής του Independent, χαρακτήρισαν την προσπάθεια τίμια, κυρίως γιατί μίλησε για καταστάσεις που έχει ζήσει και τις ξέρει καλά. Εσάς πως σας φαίνεται;

Δείτε το video.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;