Σημαντική συνεργασία του ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας με την εταιρία HIT S.A.

Από neolaia.gr Team 16 Απριλίου 2015

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας και ο μεγαλύτερος πάροχος πληροφοριακών ξενοδοχειακών συστημάτων στην Ελλάδα, HIT S.A., προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική συνεργασία.

Η εταιρεία HIT S.A. συμφώνησε να εγκαταστήσει αποκλειστικά για τον τομέα Τουρισμού του  Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, το πρόγραμμα κρατήσεων και διαχείρισης, Protel PMS.

Το Protel PMS χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των μεγαλύτερων Ξενοδοχειακών Μονάδων στην Ελλάδα, και αποκλειστικά από τα Ξενοδοχεία 5 αστέρων. Επιπλέον, αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία και όλων των λοιπών ξενοδοχειακών προγραμμάτων.

H εταιρεία HIT Hospitality Integrated Technologies A.E., είναι ο μεγαλύτερος Hospitality Ιntegrator στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας, πάνω από το 85% της εγκατεστημένης βάσης των μηχανογραφημένων ξενοδοχείων.

H HIT έχει πελάτες τις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές Αλυσίδες και μηχανογράφησε το μεγαλύτερο Ξενοδοχείο της Γης, το Ολυμπιακό Χωριό του Αθήνα 2004(16.000 κλίνες -28 receptions) εγκαθιστώντας το Λογισμικό Protel PMS – Protel Head Quarters για την λειτουργία των χώρων Φιλοξενίας.

Η συνεργασία σφραγίστηκε από τους κκ. Ιωάννη Μυτιληναίο, Διευθύνων Σύμβουλο της HIT S.A. και Τσαρακλημάνη Δημήτρη, Υπεύθυνο Μάρκετινγκ του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, με τη βεβαίωση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

Για πάνω από μισό αιώνα  τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές, επισκέψεις, happening & events-καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους,  τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν  ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και  θέτουν  ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας- Πατησίων 31 -Τηλ.: 210 5279500

www.iek-xini.edu.gr   / www.facebook.com/iekxini

[Δελτίο Τύπου]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ