7 πράγματα που εύχομαι να ήξερα πριν ξεκινήσω online dating
Άλλωστε όπως σε κάθε δραστηριότητα της ζωής μας όσο περισσότερο εξασκούμαστε σε κάτι τόσο καλύτεροι γινόμαστε σ’ αυτό και το αντίστροφο.

7-tips-online-dating

Μετά από πολύ καιρό αποφάσισες ότι το status “Single” δε σου ταιριάζει πια και θέλεις να το αλλάξεις όμως η απουσία από τον στίβο της εύρεσης συντρόφου σε έχει σκουριάσει.

Είναι λογικό αλλά σίγουρα δεν πρέπει να σε απογοητεύσει. Άλλωστε όπως σε κάθε δραστηριότητα της ζωής μας όσο περισσότερο εξασκούμαστε σε κάτι τόσο καλύτεροι γινόμαστε σ’ αυτό και το αντίστροφο.

Στις παρακάτω γραμμές θα μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου από την περιπλάνησή μου σε όλα τα γνωστά (και άγνωστα) dating sites/apps στην Ελλάδα και θα σου δώσω ότι συμβουλές θα ευχόμουν να ήξερα πριν ξεκινήσω ο ίδιος το άθλημα του online dating.

  1. Το online dating στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Στις ΗΠΑ αλλά και σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αγγλία το online dating συνδέεται άμεσα με το σεξ (κάτι στο οποίο έχει βοηθήσει πάρα πολύ το Tinder), ενώ στην Ελλάδα αυτό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα καθώς η κουβέντα-επικοινωνία-γνωριμία είναι αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλo.
  2. Όταν γνωρίσεις κάποιον/α online και νιώσεις ότι θα μπορούσες να πιεις έναν καφέ μαζί του/της μην το καθυστερείς πολύ. Ζήτα του/της να βρεθείτε από κοντά, κατά προτίμηση σε ένα ήσυχο μέρος, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δεις αν ταιριάζετε. Δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι μέρες μιλώντας σε κάποιον online αν τελικά δεν έχετε καμία τύχη offline.
  3. Να έχεις υπομονή/επιμονή. Πολλές φορές θα χρειαστεί να περιμένεις καιρό για να μιλήσεις με το κατάλληλο άτομο στο chat ή να κάνεις το τέλειο match στο app όμως η αναμονή αυτή αξίζει. Ακόμα κι αν βγεις ραντεβού με κάποιον/α αφού ανταλλάξετε πολλά μηνύματα δεν σημαίνει ότι τελικά ταιριάζετε. Μην παρατήσεις την προσπάθειά σου 🙂
  4. Να είσαι ανοιχτός/η σε ηλικίες πολύ μεγαλύτερες/μικρότερες από αυτές που έχεις βάλει στις προτιμήσεις σου. Μπορεί να πιστεύεις ότι ένας νεαρός δεν είναι αρκετά ώριμος λόγω ηλικίας ή μία μεγαλύτερη κοπέλα να μην έχει το ίδιο ενδιαφέρον με μία νεότερη αλλά πίστεψέ με κάνεις λάθος. Αν υπάρχει χημεία η ηλικία θα είναι το τελευταίο που θα σε απασχολεί.
  5. Το Tinder ή και τα άλλα πολυδιαφημισμένα dating apps/sites δεν είναι πάντα τα καλύτερα για να κάνεις online dating. Βασικότερος λόγος είναι το γεγονός ότι μπορεί να μην ταιριάζουν τόσο πολύ στην Ελληνική κουλτούρα. Από την άλλη, μικρότερα sites προσαρμοσμένα στα Ελληνικά δεδομένα μπορούν να σου φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
  6. Μην έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες. Μην περιμένεις ότι από την πρώτη μέρα που θα ξεκινήσεις να μιλάς με κόσμο θα κανονίσεις ραντεβού. Μην περιμένεις ότι ο τύπος/η τύπισσα που μιλάς με τις ώρες κάθε μέρα θα είναι το ίδιο ευχάριστη παρέα από κοντά (αν και οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες). Είναι καλύτερο τα πράγματα να πάνε καλύτερα απ’ ότι τα σχεδίασες παρά το αντίθετο.
  7. Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με το online dating και όχι απλά να παίξεις τότε σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να πληρώσεις vip/premium συνδρομή για 1-2 μήνες. Τα εργαλεία που σου δίνουν τα dating sites βοηθάνε πάρα πολύ στο να έχεις καλύτερα ποσοστά επιτυχίας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;