Ζώδια: Ποια η συμπεριφορά τους όταν ερωτεύονται;

Από neolaia.gr Team 14 Απριλίου 2015

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποια η συμπεριφορά των ζωδίων όταν ερωτεύονται!

Γιατί ο έρωτας φέρνει στην επιφάνεια διαφορετικές συμπεριφορές σε όλους, αναλόγως του ζωδίου τους!

Κριός
Μπορεί να γίνει ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού. Θα δώσει μάχη, θα διεκδικήσει και δε θα υποχωρήσει αν δεν καταφέρει να κατακτήσει το άτομο που ερωτεύτηκε. Παρόλα αυτά, όταν το επιτύχει, ντρέπεται και δεν το δείχνει γιατί φοβάται μήπως φανεί ευάλωτος κι όχι τόσο σκληροπυρηνικός όσο θέλει να δείχνει. Έχει -βέβαια- διαρκώς το άγχος μήπως χάσει την ελευθερία του, αλλά ο ίδιος γίνεται αρκετά κτητικός.

Ταύρος
Είναι κάπως old-fashioned στον έρωτα, ένα μείγμα συναισθηματισμού αλλά και σταθερότητας. Παρόλο που μοιάζει να είναι αρκετά συγκροτημένος, τρέφει βαθιά αισθήματα αγάπης και αναζητά την εξασφάλισή τους μέσω πράξεων. Αν κολλήσει με κάποιο άτομο δεν πρόκειται να το ξεπεράσει εύκολα, αλλά θα επιδιώξει να το κερδίσει «μέχρι τελικής πτώσης», Του παίρνει πολύ χρόνο να δώσει την καρδιά του, αν όμως το κάνει θα είναι πιστός και αφοσιωμένος.

Δίδυμοι
Θα ξεκινήσει την προσέγγιση από φιλικό επίπεδο για αρχή. Επειδή είναι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο του κύκλου, ακόμη και ο έρωτάς του θα βασίζεται στη σωστή επικοινωνία, για αυτό και θα επιδιώξει να συζητήσει πολύ με το αντικείμενο του πόθου του, κι αν αντιληφθεί την ύπαρξη χημείας, τότε μονάχα μπορεί να δεθεί μαζί του ουσιαστικά. Παρά το ότι δείχνει, ένας Δίδυμος ψάχνει ασυνείδητα το άλλο του μισό, και δε θα ησυχάσει αν δεν το βρει, ακόμα κι αν αυτό του πάρει χρόνια.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ