5 Μπαράκια για την πας στο πρώτο σας ραντεβού!
Δες 5 Μπαράκια για να έχεις σίγουρη επιτυχία στο πρώτο σας ραντεβού!

Ρομαντικά, ζεστά και χαριτωμένα με ευφάνταστες ταπετσαρίες, τα μπαράκια που ανοίγουν διάπλατα τις «πόρτες» τους σε ζευγαράκια, και κλείνουν γλυκά το «μάτι» σε όσους θέλουν να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού. Τόσο η cozy ατμόσφαιρα, όσο και το χαλαρό κλίμα «αγκαλιάζουν» την πρώτη γνωριμία και εκπλήσσουν ευχάριστα.

menta_2014_10_31_19_3_27_b

Μικρή, αλλά θαυματουργή. Η «Μέντα» (Αγίων Θεοδώρων 10, Κηφισιά) διαθέτει οικείο πρόσημο. Στο εσωτερικό της η διακόσμηση είναι ζεστή, ενώ διακρίνεται και από ρετρό και ρομαντικά στοιχεία.

Η πόρτα και τα παραθυρόφυλλα θυμίζουν αυτό που θα έλεγε κανείς «cottage», ενώ η βεράντα με τα μικρά χαριτωμένα τραπεζάκια ανασύρει μνήμες από γραφικά χωριά ή και από καφενεία γειτονιάς.

Cozy ατμόσφαιρα, παριζιάνικο στιλ και σύγχρονη διακόσμηση κυριαρχούν στο μίνιμαλ «Charlie» (Γλυφάδα, Φοίβης 11) μπαρ – καφέ στη Γλυφάδα. Ένα μέρος που κάθε άλλο παρά mainstream θεωρείται, ενδείκνυται για το πρώτο ραντεβού με τα ωραία γλυκά, σνακς και πίνακες να ομορφαίνουν το κλίμα και να σπάνε τον «πάγο».

bluebird_b

Δεν χωράει ούτε 10 παρέες , είναι σαν την κρυμμένη φωλιά του Συντάγματος , με δύο άγνωστους νέους να θέλουν να μάθουν ο ένας τον άλλον φοβούμενοι μην εκτεθούν στον πολύ κόσμο. Βρίσκονται, λοιπόν, σε ένα μέρος που δεν πιάνει εύκολα το μάτι, και αυτό το μαγαζί λέγεται «Blue Bird» (Hπίτου 4, Σύνταγμα). Ευφάνταστα κοκτέιλ, σκοτεινή και παράλληλα ρετρό ατμόσφαιρα, είναι χαρακτηριστικά του μπαρ, που ζεσταίνουν το κλίμα. Η μουσική κινείται σε πολυσυλλεκτική τροχιά, και οι city lovers βρίσκουν το δικό τους καταφύγιο.

bytheglass_b

Μετά από μια δύσκολη ημέρα και για πρώτο ραντεβού σε ήρεμο κλίμα, ένα ποτήρι κρασί στο «By the glass»( Γ.Σουρή 3 & Φιλελλήνων) συνιστά καλή λύση. Το εντυπωσιακό της «υπόθεσης» είναι ότι το μπαρ βρίσκεται σε μια στοά με νεοκλασικά κτίρια της δεκαετίας του ’20. Ανοίγει τις «πύλες» του από το πρωί με καφέ και γευστικά σάντουιτς, ενώ μπορεί να βρει κανείς εκεί πάνω από 50 ετικέτες σε κρασί. Το κρασί μπορεί να συνοδευτεί από τη νόστιμη και χορταστική σαλάτα με κοτόπουλο και σταφίδα .

ast_b

Στέγη για όλους. Για φίλους του πολιτισμού, για άτομα με αναπηρία, για ερωτευμένους. Το φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών προσκαλεί «εν δυνάμει» ζευγαράκια. Βρίσκουν στέγη μέσα από ένα άκρως ρομαντικό κλίμα στο μπαρ. Πρόκειται για μια γουστόζικη «φωλιά» που δίνει σπιτική αίσθηση, με τις χαριτωμένες λάμπες, τα ασυνήθιστα καθίσματα και την ήρεμη ατμόσφαιρα να ξεχωρίζουν. Όσοι, δε, θέλουν να κλέψουν εντυπώσεις και να γευτούν το ψαγμένο «ποτήρι» της κουλτούρας, βρήκαν το «μάστορά» τους.

Πηγή: entertainment.in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;