Το Rock Shop άνοιξε τις πύλες του στο κοινό

Από neolaia.gr Team 7 Απριλίου 2015

Σήμερα, ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe Athens, στην οδό Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι.

Tο Rock Shop, το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του διάσημου Hard Rock Café, άνοιξε σήμερα τις πύλες του για το αθηναϊκό κοινό και τους επισκέπτες της πόλης.

Το Rock Shop διαθέτει μια μοναδική συλλογή αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη rock ‘n’ roll κουλτούρα, καθώς και συλλεκτικά Hard Rock Cafe είδη, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας και θα πωλούνται μόνο σε αυτό. Χαρακτηριστικό αξεσουάρ της συλλογής είναι η εντυπωσιακή κάπα με χάντρες της Ann Wilson, της τραγουδίστριας του ροκ συγκροτήματος Heart που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ‘70.

Οι φανατικοί του Hard Rock θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να βρουν στο κατάστημα είδη ρουχισμού, γυαλικά (ποτήρια), pins σε διάφορα σχέδια και φυσικά, το μοναδικό κλασσικό λευκό t-shirt με το όνομα της πόλης μας στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, ενώ η συλλογή είναι εμπλουτισμένη με μια πρωτότυπη κολεξιόν μόνο για παιδιά. Όλα τα είδη είναι υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλης της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock.

Το Rock Shop αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων, το οποίο και θα παραμένει αμείωτο στη διάρκεια του χρόνου, καθώς η συλλογή θα εμπλουτίζεται με όλο και περισσότερα αξεσουάρ και είδη.

Επόμενος σταθμός, η έναρξη λειτουργίας του μπαρ, το καλοκαίρι του 2015 και του εστιατορίου, το χειμώνα.

Μείνετε συντονισμένοι!

#‎ThisIsHardRock

Ώρες λειτουργίας καταστήματος: 10.00 π.μ-10.00 μ.μ

[Δελτίου Τύπου]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ