Νέα καμπάνια ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: «Αξιολόγησε τη σχολή σου»
Σημαντική καμπάνια και ειδικά λίγες εβδομάδες πριν τις φοιτητικές εκλογές 2015

Αξιολόγηση σε Πανεπιστήμια   ΔΑΠ ΝΔΦΚ

Σημαντική καμπάνια και ειδικά λίγες εβδομάδες πριν τις φοιτητικές εκλογές 2015

Μέσα από τη νέα μας καμπάνια καλούμε τους φοιτητές να συμμετέχουν ενεργά σε μία διαδικασία χαρτογράφησης των βασικότερων προβλημάτων των σχολών μας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα έχουμε μια συνολική καταγραφή από μεριάς των φοιτητών, για πρώτη φορά, των βασικών προβλημάτων καθώς και των αιτιών που οδήγησαν στη δημιουργία τους.

Η νέα μας καμπάνια από τη μία έχει ως στόχο να υπογραμμίσει τον θεσμό της αξιολόγησης μέσα από τις επίσημες διαδικασίες, από την άλλη να ενισχύσει τη φωνή και τη συμμετοχή των φοιτητών στην διαχείριση των προβλημάτων που θίγουν την ποιότητα των σπουδών μας.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με το όνομα «Αξιολογώ», η οποία θα είναι διαθέσιμή στο portal www.dap.gr/aksiologisi.

Σε κάθε περίπτωση η όλη διαδικασία δεν βασίζεται στη λογική ενός διαγωνισμού κατάταξης των Ιδρυμάτων.

Μέσα από την εν λόγω πλατφόρμα, ο κάθε φοιτητής του κάθε Πανεπιστημίου και ΤΕΙ, με απάντηση σε 10 ερωτήσεις και παραθέτοντας στο τέλος της αξιολόγησης τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά του για το τμήμα φοίτησής του, θα μπορεί να αναδείξει τα βασικά προβλήματα της σχολής του. Παράλληλα, δίπλα από κάθε ερώτηση υπάρχει προς ανάγνωση και η σχετική πρόταση της οργάνωσής μας για κάθε θιγόμενο ζήτημα.

Σκοπός αυτής της καμπάνιας είναι να συμμετάσχουν με αυτό το διαδραστικό τρόπο οι ίδιοι οι φοιτητές στη διαδικασία αξιολόγησης, τα αποτελέσματα της οποίας θα κατατεθούν στο Υπουργείο Παιδείας, στη σύνοδο των Πρυτάνεων και των προέδρων ΤΕΙ.

Δείτε ακόμα:

Φοιτητικές Εκλογές 2015: Δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
90'
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
90'
2 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;