7 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τους άνδρες! (έρευνα)
Δεν τους το 'χα...

bromance

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό “Glamour” ανάμεσα σε 1000 άνδρες διεξήχθησαν κάποια συμπεράσματα για το ανδρικό φύλο και εγκέφαλο που μας ομολογούμε πως δεν τα περιμέναμε ή τουλάχιστον σπεύσαμε να πιστέψουμε το αντίθετο και συνήθως αρνητικό και καχύποπτο.

Τα παρακάτω 7 σημεία είναι κάτι σαν εξιλέωση και “αθώωση” των ανδρών αλλά υπάρχουν τόσοι εκατομμύρια άνδρες που οι 1000 πραγματικά δε μας λένε τίποτα. Ωστόσο ας σεβαστούμε την έρευνα (προς το παρόν):

1. Φοβούνται τη φτώχεια: Η ιδέα που επικρατεί σαν μια γενική άποψη είναι ότι οι άνδρες είναι πολύ φιλόδοξοι στο να αποκτήσουν χρήματα και δύναμη. Το 36% των ερωτηθέντων απάντησε πως αυτό γίνεται γιατί στην πραγματικότητα φοβούνται τη φτώχεια και τη μιζέρια. Αξίζει να σημειωθεί πως το 23% δήλωσε πως φοβούνται το θάνατο.

2. Δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο το σεξ: Εντάξει δεν είναι ότι δεν το σκέφτονται και καθόλου. Στην πραγματικότητα το 38% δήλωσε πως αυτό σκέφτεται την περισσότερη ώρα της ημέρας, όμως όταν δεν το σκέφτονται, έρχονται στο μυαλό το φαγητό και ο ύπνος. Πολυπράγμον ανδρικό μυαλό! (#not)

3. Αυνανίζονται παντού: 31% των ανδρών δήλωσε πως αυνανίζονται στη δουλειά, ένα ίδιο ποσοστό δήλωσε όταν επισκέπτεται τους γονείς τους και 24% των ερωτηθέντων απάντησε όταν οδηγούν.

4. Οι άνδρες δεν προσέχουν αυτά που οι γυναίκες νομίζουμε πως βλέπουν: Δεν επικρατεί η εντύπωση πως η άνδρες βλέπουν κατευθείαν στο στήθος; Λάθος. 37% των ανδρών δε θα προσέξει αν φαίνεται το σουτιέν σας κορίτσια!

5. Θα σε χωρίσουν αν δεν αρέσεις στους φίλους τους: Καμία πρόθεση να υποστηρίξουν την επιλογή τους. Αν πει η παρέα τους “ΟΧΙ” τότε έχεις πάει από ‘κει που ήρθες κοπελιά αν τα έχεις μπλέξει με κάποιον από το 34% των ερωτηθέντων.

6. Έχουν ξεπεράσει την πλαστική στήθους στις γυναίκες: 55% των ερωτηθέντων δεν εγκρίνουν την αισθητική επέμβαση στο στήθος της κοπέλας τους.

7. Θέλουν να κάνουν σχέση: Κυριαρχεί μία εντύπωση πως οι άνδρες δεν είναι της σχέσης και της δέσμευσης, όχι τουλάχιστον τόσο όσο οι γυναίκες. Όμως η έρευνα διαψεύδει και αυτή την εικασία καθώς 68% των συμμετεχόντων αυτό που στα αλήθεια ψάχνουν είναι μία σοβαρή σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;