6 δημοφιλείς στάσεις στο sex: η ερμηνεία τους!
Δες τι δηλώνει η δικιά σου αγαπημένη στάση στο sex για σένα!

Δες στη λίστα με τις 6 πιο δημοφιλείς στάσεις στο sex τι δηλώνει η δικιά σου αγαπημένη για σένα.

1. H ιεραποστολική
Δηλώνει ότι αποζητάς οικειότητα. Τα τελευταία χρόνια έχει την κακή φήμη ότι είναι βαρετή και παρωχημένη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα το βαρετό στο να έχεις πλήρη σωματική, και οπτική επαφή με τον sex partner σου, αλλά και να μπορείς να φιληθείς σε maximum level.

2. Η cowgirl
Δηλώνει ότι ο άντρας βάζει σε προτεραιότητα την σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας. Κι αυτό γιατί δίνει στην γυναίκα τον πλήρη έλεγχο τον κινήσεων, πράγμα που συντελεί στο να φτάσει πιο εύκολα εκείνη σε οργασμό. Ταυτόχρονα είναι η αποδεδειγμένα πιο επικίνδυνη στάση για έναν άντρας, μιας και σε αυτή μπορεί να τραυματιστεί κατά την πράξη, αν γίνει -που είναι πολύ πιθανόν- κάποια απότομη ή “άγαρμπη” κίνηση. Ωστόσο για τον άντρα είναι μία από τις πιο ξεκούραστες στάσεις, μιας και δεν απαιτεί, σχεδόν καθόλου, προσπάθεια από εκείνον.

3. Η ανάποδη cowgirl
Eίναι μια στάση που προτιμούν τα πιο ζωηρά ζευγάρια. Είναι αρκετά αποκαλυπτική για την γυναίκα, από πλευράς έκθεσης του σώματος της, αλλά της δίνει και σε αυτή την περίπτωση μεγάλο έλεγχο και ελευθερία κινήσεων, μιας και εκείνη ρυθμίζει την ταχύτητα και το βάθος της διείσδυσης. Ταυτόχρονα, είναι από τις πιο ξεκούραστες στάσεις για τον άντρα και του προσφέρει και “ωραία θέα”.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;