5 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στο online dating
Η διαδικασία της online γνωριμίας έχει πολλούς άτυπους κανόνες με πράγματα που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τον τελικό σκοπό.

chat-not-to-do

Η διαδικασία της online γνωριμίας έχει πολλούς άτυπους κανόνες με πράγματα που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τον τελικό σκοπό.

Αυτό όμως που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο είναι πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις μιας και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν  να σταθούν εμπόδιο στις νέες γνωριμίες.

Αν λοιπόν δεις μία από τις παρακάτω συμπεριφορές στο πως λειτουργείς κι εσύ στο online dating, ξέρεις τι πρέπει να αλλάξεις για να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.

Λες ψέματα

Αν ξεκίνησες το online dating και στην εγγραφή σου στο site ή στο chatroom λες ψέματα για τις προτιμήσεις σου, την ηλικία σου, το φύλο σου, την εμφάνισή σου και άλλα πράγματα που μπορούν να δείξουν αν ταιριάζεις με κάποιον ή όχι απλά κάνεις τη ζωή σου (και των άλλων) πιο δύσκολη. Αν δε θες να αποκαλύψεις πολλά πράγματα, μην το κάνεις, αλλά μη λες ψέματα.

Είσαι υπερ-επιλεκτικός/ή

Ας πούμε ότι είσαι γυναίκα 23 ετών και ψάχνεις άντρα ηλικίας 30-35 ετών για να μιλήσεις, γνωρίσεις ή ότι άλλο θέλεις. Αν σου μιλήσει ένας 29χρονος, μην του ρίξεις κατευθείαν χυλόπιτα! Μπορεί να έχει όλο το υπόλοιπο πακέτο που ψάχνεις και δε θα το μάθεις ποτέ.

Περισσότερο τρολλάρεις παρά φλερτάρεις

Αν απλά μπήκες για να χαζέψεις, να κοροϊδέψεις, να κάνεις άσχημα σχόλια σε άτομα που κάνουν online dating τότε, please, σταμάτα το. Άνθρωποι που χρησιμοποιούν ιστοσελίδες για online γνωριμίες πολλές φορές είναι ντροπαλά άτομα ή τέλος πάντων πραγματικά ψάχνουν κάποιον να γνωρίσουν.

Είσαι τεμπέλης/α

Δε φτάνει που κάθεσαι στον καναπέ σου για να γνωρίσεις κόσμο βαριέσαι κιόλας να στέλνεις μηνύματα ή να απαντάς. Δεν κάνεις online dating έτσι. Κάνε αναζήτηση ατόμων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου, στείλε μηνύματα, γράψε απαντήσεις, ανέβασε φωτογραφίες. Γενικά, μη τεμπελιάζεις! Εκτός κι αν δε θέλεις να βρεις κάτι στην τελική, δική σου επιλογή.

Είσαι προσβλητικός

Αν στις 10 κουβέντες που έχεις ανταλλάξει με κάποιον έχει ρίξει και ένα-δύο μπινελίκια μην περιμένεις η συζήτηση να κρατήσει για πολύ ακόμα. Άσε που τα περισσότερα dating sites έχουν μηχανισμούς για να βρίσκουν προσβλητικούς χρήστες και να τους αποκλείουν. Όσο σημαντική είναι η ευγένεια στις γνωριμίες στον πραγματικό κόσμο, άλλο τόσο είναι και στο ίντερνετ.


 

Ποιες άλλες συμπεριφορές πιστεύεις ότι μπορούν να γίνουν απωθητικές στο online dating; Άφησέ μας ένα σχόλιο να δούμε την άποψή σου.

Πάντως αν τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι στον χαρακτήρα σου ξεκίνα να chatάρεις! Είσαι σε καλό δρόμο 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;