Βραχιόλια μακραμέ evil eye! (photos)

Από Ράνια Στρατάκη 25 Μαρτίου 2015

βραχιόλια μακραμέ

«The ultimate fashion trend στα αξεσουάρ»!
Τα βραχιόλια μακραμέ «evil eye» (aka. το «κακό το μάτι») ήρθαν για να μείνουν!

βραχιόλια μακραμέ
Γενικώς η τεχνική του μακραμέ χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή «do it yourself» αξεσουάρ (αν είσαι «προκομμένη» και «πιάνουν τα χέρια σου» μπορείς να βρεις διάφορα tutorial videos στο youtube, αν όμως δεν θες να παιδεύεσαι, μπορείς να τα βρεις έτοιμα παντού -από πάγκους μικροπωλητών μέχρι στα καλύτερα καταστήματα με αξεσουάρ), οπότε είναι κάτι  χειροποίητο, στα οποία οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία, καθώς τους δίνουν την αίσθηση ενός πιο «personal» χαρακτήρα.

βραχιόλια μακραμέ

Αν νομίζεις ότι η τεχνική του μακραμέ είναι κάτι το σύγχρονο, μάθε ότι -αντιθέτως- είναι πανάρχαια! Για την ακρίβεια, ξεκινάει από τα βάθη των αιώνων (περίπου τον 13ο αιώνα) και φτάνει μέχρι και σήμερα. Παλιότερα τη χρησιμοποιούσαν ναυτικοί για να διακοσμούν προσωπικά τους αντικείμενα (π.χ. τα μαχαίρια τους).

βραχιόλια μακραμέ

Είναι η τεχνική διακοσμητικής ύφανσης με κόμπους, χωρίς όμως βελόνες πλεξίματος ή κάποιον συγκεκριμένο τρόπο ύφανσης. Τα βραχιολάκια λοιπόν με την τεχνική μακραμέ που έχουν την «τιμητική» τους, είναι αυτά με θέμα το «evil eye».

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ