Tα 6 χειρότερα feminine tricks! (Λίστα)
Μην τα κάνεις αυτά! Μπορείς και καλύτερα!

Ή αλλιώς μη γίνεσαι “Κατίνα”.

Μπορείς και καλύτερα. Είναι ξεκάθαρο.

Γενικώς υπάρχουν διάφορα -κοινώς γνωστά- feminine tricks για να φλερτάρεις εκείνον που σε ενδιαφέρει, “και καλά” διακριτικά προκειμένου να κάνει την κίνηση να σε φιλήσει, για την ακρίβεια.

Στην πραγματικότητα όμως, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις, ομολογουμένως, σημειώνουν επιτυχία, ωστόσο μπορούν να σε υποβιβάσουν στα μάτια εκείνου που θα τις αντιληφθεί.

Επιπλέον, σε περίπτωση που τα εφαρμόσεις, “καις λιγάκι τα εγκεφαλικά σου κύτταρα” προκειμένου να το “παίξεις” bimbo, και με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά, υποτιμάς μόνη σου τον εαυτό σου και την αξία σου.

Ο σκοπός, να θυμάσαι, είναι να αρέσεις στον άλλο ακριβώς όπως είσαι, εμφανισιακά και πνευματικά, και να μη χρειάζεται να κάνεις “γυναικουλίστικα” feminine tricks, προκειμένου να κάνει την κίνηση να σε φιλήσει.

Την αλήθεια; Αν του αρέσεις πραγματικά θα την κάνει την κίνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση. Κι αν όχι, στην τελική, εκείνος θα έχει χάσει, όχι εσύ.

Διάβασε στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι τα χειρότερα feminine tricks ever, που καλύτερα να μην τα εφαρμόζεις:

1. Το να υποκρίνεσαι ότι δεν αισθάνεσαι καλά, ή ότι πρόκειται να λιποθυμήσεις (Τύπου μοντέρνα Σταχτοπούτα: “Με συγχωρείτε ήταν τυχαίο”) για να σε θεωρήσεις αδύναμη και ευάλωτη και να προσελκύσεις την προσοχή του.

2. Το να είστε σε ένα μαγαζί (π.χ. μπαράκι/καφετέρια) και να του ζητάς να σε συνοδεύσει έξω μέχρι το περίπτερο για να πάρεις κάτι, προκειμένου να μείνετε για λίγο μόνοι.

3. Στην περίπτωση που είστε σε κάποιο μπαρ/ club που παίζει δυνατή μουσική, κι εκείνος σου μιλάει στο αυτί, εσύ γυρνάς απότομα για να του μιλήσεις “πρόσωπο με πρόσωπο” με σκοπό να δημιουργήσεις το “πλέον πρόσφορο έδαφος” για να σε φιλήσει.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;