Μία ώρα ύπνου είναι αρκετή για να ανακτήσεις την χαμένη σου λίμπιντο!
Δείτε πως επηρεάζει ο ύπνος τη γυναικεία λίμπιντο!

πως επηρεάζει ο ύπνος τη γυναικεία λίμπιντο

Αναμφίβολα, η μειωμένη ερωτική επιθυμία μπορεί να καταστρέψει μια σχέση. Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση “Journal of Sexual Medicine”, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να ανακτήσουν οι γυναίκες τη χαμένη τους λίμπιντο. Το «γιατρικό» λοιπόν για την πεσμένη γυναικεία λίμπιντο δεν είναι άλλο από τον ύπνο!

Αμερικανοί ερευνητές εξέτασαν τη σχέση ύπνου και ερωτικής διάθεσης σε μια ομάδα γυναικών και διαπίστωσαν ότι η επαρκής ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορεί η γυναίκα να απολαύσει μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Συγκεκριμένα, για κάθε μία ώρα ύπνου παρατηρήθηκε βελτίωση κατά 14% στα επίπεδα της ερωτικής διάθεσης των γυναικών.

«Η επίδραση του ύπνου στη λίμπιντο και την ερωτική διέγερση δεν έχει λάβει τη δέουσα προσοχή στο πεδίο της Έρευνας. Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις δύο αυτές παραμέτρους της σεξουαλικής ζωής των γυναικών», δηλώνει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Δρ David Kalmbach από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, συμπληρώνοντας πως «τα αποτελέσματα της μελέτης δεν υποδεικνύουν απαραίτητα ότι ο περισσότερος ύπνος είναι πάντα ευεργετικός, απλώς είναι σημαντικό να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να απολαύσει όσο ύπνο χρειάζεται το μυαλό και το σώμα μας».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διεξαχθείσας μελέτης, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 171 γυναίκες, για κάθε επιπλέον ώρα ύπνου αυξάνονταν οι πιθανότητες σεξουαλικής επαφής για τη γυναίκα και παράλληλα η γυναίκα ήταν πιο πιθανό να απολαύσει το σεξ. Τέλος, οι γυναίκες που απολάμβαναν περισσότερες ώρες ύπνου ανέφεραν λιγότερες επιπλοκές, όσον αφορά την ερωτική τους διέγερση.

Κοιμηθείτε κορίτσια επομένως μία ώρα επιπλέον, και δώστε ώθηση στην ερωτική σας διάθεση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;