Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2015
Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας θα πραγματοποιηθεί στις 20 με 22 Μαρτίου

ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2014_ΑΡΧΕΙΟ 4

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας μετρά φέτος τη 5η συνεχή χρονιά επιτυχούς παρουσίας, αποτελώντας αφετηρία επιχειρηματικής έμπνευσης και δημιουργικότητας για τους νέους.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων διοργανώνεται από τον κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, και την ομάδα του, στις 20 – 22 Μαρτίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας σε αριθμούς: 33 θεματικές εισηγήσεις, 160 εισηγητές, 9 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, 7 workshops και 20 συζητήσεις χωρίς ατζέντα, 23 Business Days.

Το τριήμερο πολυσυνέδριο απευθύνεται σε νέους και νέες, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, με στόχο να ενημερώσει για τις τάσεις και ευκαιρίες που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας (Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Logistics, Νανοτεχνολογία, Τρόφιμα, Social Media, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Mobile Services, Ασφάλειες, Εξαγωγές, Φαρμακευτικός χώρος) και ταυτόχρονα, μέσω του πολυεπίπεδου περιεχομένου του, να αναδείξει την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2014_ΑΡΧΕΙΟ 5

Στο πλαίσιο του «Πανοράματος» θα φιλοξενηθούν:

  • 33 θεματικές εισηγήσεις (πάνελ) με τη συμμετοχή 160 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι στελέχη Marketing & Επικοινωνίας μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Καθηγητές Πανεπιστημίου, επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, Communication & Digital Specialists, στελέχη επιχειρήσεων ανθρώπινου δυναμικού, κα.
  • 9 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, μια ενότητα που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, όπου ένας επιχειρηματίας ή στέλεχος εταιρείας θα παρουσιάσει ένα θέμα για μισή ώρα και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση
  • 7 workshops και 20 “Συζητήσεις χωρίς ατζέντα”, διευκολύνοντας τον ελεύθερο διάλογο μεταξύ εισηγητών και κοινού, την περαιτέρω ανάπτυξη θεματολογίας και απόψεων καθώς και το networking
  • Τη θεματολογία των επιβεβαιωμένων, ως σήμερα, discussion panels και τους εισηγητές αυτών μπορείτε να δείτε στο http://www.pan-orama.org/panelSpeakers15

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του 3μερου Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας γίνονται κατ’ αποκλειστικότητα οι αιτήσεις εγγραφής στον επιτυχημένο θεσμό “Business Days”, που αφορά σε 23 εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε πολυεθνικές επιχειρήσεις μεταξύ 20 Απριλίου και 5 Ιουνίου 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα “Business Days” έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των νέων, καθώς προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία αλληλεπίδρασης με στελέχη της αγοράς και τη γνωριμία με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας μιας εταιρείας.  Στα περσινά Business Days συμμετείχαν 650 νέοι και νέες, ένας αριθμός που αναμένεται φέτος να ξεπεραστεί. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των Business Days στο http://www.pan-orama.org/business-days

ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2014_ΑΡΧΕΙΟ 1

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για μία ημέρα ή 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν online στις εργασίες του «Πανοράματος», μέσω της επίσημης ιστοσελίδας http://www.pan-orama.org/  είτε απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, ενώ η V+O COMMUNICATION αποτελεί έναν εκ των χορηγών επικοινωνίας του θεσμού. Χρυσοί Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι εταιρείες Chipita, Costa Navarino, Intralot και Crystal Cut.

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» αποτελεί επιστέγασμα των πρωτοβουλιών που, χρόνια τώρα, εστιάζουν να φέρουν σε επαφή τους νέους με την πανεπιστημιακή κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω ενημερωτικών δράσεων, επισκέψεων σε επιχειρήσεις και ημερών καριέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;